Alexa Ray Joel houkuttelee Instagram Trollin vertaamaan häntä sisar Sailor Brinkley Cookiin

Alexa Ray Joelilla on nollatoleranssi vihaajille. Laulaja Billy Joelin tytär ja supermalli Christie Brinkley hiljattain pyrkivät peikkoon, joka vertaili ulkonäköään nuoremman sisarensa Sailor Brinkley Cookin 19.

Draama ilmestyi Brinkleyn äskettäisen Instagram-postin kommenttiosassa, joka juhli Sailorin ulkonäön vuonna 2018 Urheilu kuvitettu Vuoden Rookie of the Year -kilpailu. Nyt poistetussa kommentissa käyttäjä @ sams7007 päätti, että se oli asianmukainen foorumi kritisoimaan Alexan ulkonäköä.

My Mermaid @sailorbrinkleycook rocking it @si_swimsuit linkki bio ���� #proudmama

Christie Brinkleyn (@christiebrinkley) jakama viesti

Ja Alexa, 32, ei ollut mitään. “@ sams7007 Kauneus on katsojan silmissä, Mr. Big Shot”, brunetin kauneus taputti takaisin. “Sinä saatat ajatella, että olen hirveä, mutta pidän siitä, miten katson. Ja se on todellakin kaikki asiat. (Lisäksi ihmisille on paljon enemmän kuin mitä he näyttävät.)”

“Mutta hei, jatka matalaa, vihaavaa peikkoa elämässä ja näe missä se saa sinut!” Hän jatkoi.

~ “Voi luontoa! Millaisia ​​ovat miehet verrattuna kiviin ja vuoristoihin? “~ ��Quotettu Mary Bennet, The Bennetin perheen kolmatta tytärtä” Pride & Prejudice’.����⚓️������ #TheGloriesOfNature #ShadesOfGrey #SurrealSundays #AtmosphereAddict

Viesti, jonka Alexa Ray Joel�� (@alexarayjoel) jakaa

Alexa ilmestyi kannessa Urheilu kuvitettu äitinsä ja Sailorin rinnalla vuonna 2017. Sen jälkeen molemmat sisaret ottivat Instagram-tiliinsä kehon positiivisiin esseihin.

“Let’s STOP alentava ja START juhli itseämme ja muita, sekä sisäpuolelta että ulkopuolelta. Liian paljon huonontumista, kilpailua, epävarmuutta ja epäterveellisiä normeja liittyy naisiin ja heidän kehoihinsa – erityisesti sosiaaliseen mediaan”, Alexa kirjoitti. “Minulla ei ole täysin litteää mahalaa tai selluliittitonta reisiä … enkä olekaan mallin korkeus tai muoto eikä myöskään satoja miljoonia muita kauniita naisia. Lopeta? Kaikki, mikä on tärkeää, on, miten tuntee itsestäsi. “

Let’s STOP degrading ja START juhlimaan itseämme ja muita, sekä sisäpuolelta että ulos. ������ Naisilla ja heidän elimistään – etenkin sosiaalisessa mediassa – on liikaa huonontumista, kilpailua, epävarmuutta ja epäterveellisiä normeja. Tietoisena yhteiskunnana meidän on kääntää tämä kielteisyys sen päähän. Minulla ei ole täysin litteä vatsalaitetta tai selluliittitonta reisiä … enkä ole mallin korkeus tai muoto. Ei ole satoja miljoonia muita kauniita naisia. MITÄ SITTEN? Onko sillä todella tärkeää, lopulta? Tärkeää on, kuinka tuntee itsestäsi. Aseta omat kauneusstandardit; sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaikki nämä epärealistiset näköiset, valokuvalliset kuvat eivät ole muuta kuin valkoista kohinaa, pelaamasta omia epävarmuustekijöitänne, jotta voisit tehdä pennun. Älä anna heidän vaikuttaa sinuun. TEHDÄ! Olemme kaikki täydellisiä, aivan kuten olemme. Tiedäthän. Kiitos @si_swimsuit näyttää kaikki korkeudet, muodot ja koot. Sillä meidän erotuksissamme, omasta mielettömyydestämme ja omasta käsityksemme “puutteista” … siinä on kauneutta. {Capture Credit: @si_swimsuit #BehindTheScenes Kiitos kunniasta ampua minua Precious & Golden Sunshines: Mamacita & Sailorina.}

Viesti, jonka Alexa Ray Joel�� (@alexarayjoel) jakaa

Kerrot heille, Alexa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 6 = 14

map