Alexa Chungin yhteistyössä Uggin saappaiden kanssa ei kannata jättää huomiotta

Valmistaudu parhaisiin asioihin jaloillasi Mini Bailey Button Bootin jälkeen. UGG tekee yhteistyötä Alexa Chungin kanssa käynnistääkseen Classic 2.0 Bootin ja sinun on parasta uskoa, että Chung tuo mukanaan joitakin hänen viileää street-tyyliään.

Kampanja näytetään sarjasta muotokuvia naisista, jotka työskentelevät luovassa teollisuudessa ja jotka ovat myös läheisiä ystäviä Chungin kanssa. Valokuvilla on innostava tunnelma, joka juhlii yksilöllistä tyyliä ja moderni vaatekaappi. Kuten Chung, kampanja on mukava ja viileä. Kaikki muotokuvat laukaistiin valokuvaaja Ben Rayner.

RELATED: Kendall ja Kylie Jenner Osallistu Ultimate It-Girl Rite of Passage

Alexa Chung 1
Kohteliaisuus
Alexa Chung 2
Kohteliaisuus

“Olen aina arvostanut klassisia vaatekappaleita ja aina ollut kiinnostunut asioista, joilla on monivuotinen houkutus, ja sanon, että UGG-kantokyky on sellainen laatu”, Chung kertoo yhteistyöstä. “Rakastin UGG: n taiteen ohjaamista, koska se antoi minulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä ja naida joidenkin ihmisten kanssa elämässäni. Minusta tuntuu inspiroivilta joukolta lahjakkaita kaveriporukoita, jotka vangitsevat sekä henkensä että tuotemerkin helppoa luonnetta. ” 

Varo cool-kumppanuutta syksyllä 2016.

Alexa Chung 3
Kohteliaisuus
Alexa Chung 4
Kohteliaisuus
Alexa Chung 5
Kohteliaisuus
Alexa Chung 6
Kohteliaisuus
Alexa Chung 7
Kohteliaisuus
Alexa Chung 8
Kohteliaisuus
Alexa Chung 9
Kohteliaisuus
Alexa Chung 10
Kohteliaisuus

VIDEO: Katso Alexa Chung hänen Longchamp-kampanjastaan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 8

map