Aina Perfect Fit: InStyle Essentials Valkoinen paita on täällä!

Kuten kaikki, jotka ovat etsineet täydellistä painiketta edessä tietää, löytää sellainen, joka sopii ilman vetämistä, joka tucked juuri niin, ja joka ei tule ryppyinen sekasotkua muutamassa minuutissa laittaa se on aiheuttaa paahtoleipää kupliva. Siksi päätimme tehdä todella hyvin, kolme-ourselves. Kyllä, itseämme. Nosta sitten lasia Tyylissä olennaiseen!

Ja puhua sopivuudesta: Unohda pukeutumiskoko – ja vedä ja vetäydy myös bustlinea. (Täytyykö kuva ylhäältä katsoa tutulta?) Nämä paidat käyttävät rintaliivien kokoa – 32B: stä 40H: een asti. Patentoitu Triofit-tekniikka, jota käytetään suunnittelussa, mahdollistaa rintakuva-alueen kasvavan ilman, että koko paita muuttuu suuremmaksi.

Yläpuolella, vasemmalta oikealle: Klassikko: Käytä tätä milloin tahansa, missä tahansa, missä tahansa. Se sopii lähelle kehoa ja sen pituus on pidempi, joten se pysyy paikallaan. Jousi: Lean tätä varten kiillotettu työ näyttää kardin tai blazer, tai itse. Jos haluat ravistella sitä, sitoa yksinkertainen solmu ja jätä päätyt roikkuu. Tunika: Uusi viikonloppu kattaa, se on löysempi kuin muut tyylit ja leikkaa pidempään, jotta voit heittää sen yli leggingsit tai skinnies ja tuntuu katettu.

Osta: 60 dollaria / kpl; shopinstyleessentials.com.

LISÄÄ: • Nyt myymälöissä: InStyle’s Ever Ever Shoe Collection • Back-to-School ostos-opas äideille • 5 kesää odottaa kokeilla ennen laskua

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − 69 =

map