Aikooko Kylie Jenner kulkea ensimmäisestä punaisesta matostaan ​​siitä, että tervehdi Stormi Met-Gala?

Kylie Jenner on vähitellen tullut takaisin julkiseen silmään, kun hän toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa, Stormi Websterin, 1. helmikuuta. Uusi äiti on alkanut kuvata kuvia ja videoita tyttövauvansa ja poikansa jälkeen Snapchatista ja Instagramista. jopa astui ulos muutamia julkisia kokoontumisia perheensä kanssa. Mutta yksi asia, jota hän ei ole vielä tehnyt, on kävellä punaisella matolla.

Huolimatta siitä, että syntyi vielä muutama viikko palkinnonäyttelytarjonnasta, Jenner asetti alhaiset monet red carpet -tapahtumat, eli se on ollut kuukaudet koska näimme tämän tytön pukuun. Mutta onneksi on tapahtumassa yksi tapahtuma, joka voi vain vakuuttaa Jennerin siirtyvän muodolliseen asuun: Met Gala.

Kylie Jenner Met Gala
Getty Images

Joka vuosi toukokuun ensimmäisenä maanantaina, Hollywoodin hienoimpia houkutellaan New Yorkin Metropolitan Museum of Art -tapahtumaan. Jos olet niin onnekas, suunnittelija saattaisi edes seurata voit tapahtuma päivämääränä samalla kun voit näyttää upean luomuksesi punaisella matolla.

Jenner osallistui ensimmäisen kerran vuoden 2016 tapahtumaan, jossa oli lumihiutaleen Balmain-mekko, jossa hänen tummat hiukset leikattiin bobiksi. Pohjimmiltaan alastomainen mekko sisälsi leikkauksia, jotka osoittivat hänen uskomattoman kehonsa, aidossa Kardashian Met Gala -mallissa.

Kylie Jenner Met Gala
Larry Busacca / Getty Images

Seuraavana vuonna Jenner palasi tällä kertaa yhden maailman tunnetuimmista suunnittelijoista hänen puolellaan. Todellinen tähti osallistui vuoden 2017 Met Ball -malliin loistavalla Versace-mekolla Donatella Versacen kanssa hänen päivämääränään. Jenner jopa antoi Donatellan valita hänen hiusväriensä, ja hänellä oli vaaleanpunainen bob tapahtumaan.

Kylie Jenner Met Gala
George Pimentel / WireImage

RELATED: Kylie Jenner n nro 1 Raskaus Himo on suora ulos Stranger Things

Kahdella näytöllä peräkkäin, tämä tarkoittaa, että uusi äiti ei ole jäänyt tapahtumasta vuodesta 2015 lähtien. Ja kun se on yli kolme kuukautta synnytyksen jälkeen (tänä vuonna se tapahtuu 7. toukokuuta), se olisi täydellinen aika hän palasi punaiseen mattoon.

Yksi asia on varma: jos hän päättää osallistua, hänen asunsa tulee varmasti lausumaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 9 =

map