Adrienne Bailon ja Israel Houghton sanovat “I Do” Pariisissa

Muutama lyhyt kuukausi sen jälkeen, kun he olivat sitoutuneet Pariisiin, Adrienne Bailon ja Israel Houghton palasivat rakkauden kaupunkiin sitomaan solmu. Eilen pari sanoi “teen” Hotel Plaza Athénéel Ranskassa pääkaupungissa perheen ja ystävien ympäröimänä, mukaan E! Online.

33-vuotias näyttelijä ja yhteistyökumppani Aito kiipesi laulaja-lauluntekijään elokuussa elokuussa, kun hän esitti kysymyksen Pariisin loman aikana. Hän esitteli valtavan uuden timantinsa Instagramissa, kun taas Eiffel-torni loi taustalla.

Sinä. Minulle. oui.

Video, jonka on lähettänyt Adrienne Bailon (@ adriennebailon)

Iloinen pariskunta ei hukannut aikaa suunnitella häät! Ensinnäkin heillä oli Pariisin teemakokous Hollywoodissa, jossa Bailon piti nahkakoteloisen valkoisen pitsi mekon. Hän ei voinut auttaa, mutta houkuttelee ylipitäjäänsä Instagramissa, kun hän jakaa kuvia tilauksesta: “Minä valitsen sinut, ja minä valitsen sinut uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja ilman tauon, ilman epäilystäkään, ll valita sinut. #HappilyEverHoughton. “

RELATED: Adrienne Bailon on jo menetetty 15 puntaa hänen häät

Valitsen sinut. Ja minä valitsen sinut uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan. Ilman tauko, epäilemättä, sydämenlyönnissä. Minä pysyn valitsemassasi. #HappilyEverHoughton #HappinessNeverGoesOutOfStyle #ExistToBeHappyNotToImpress �� Oi onnellinen sydän … FYI Olen niin myöhään lähettänyt nämä kuvat, koska … Viimeisten 2 päivän aikana olen ollut Pariisissa ja joka kerralla olen yrittänyt lähettää päädyin nukahtaa puhelimella käsissäni. LOL. #MajorFail #JetLagStruggle on liian tosi!

Kuva, jonka on lähettänyt Adrienne Bailon (@ adriennebailon)

Kuinka ihanaa sinä rakastat … �� @houghton Checkout yksinoikeudella pics & deets meidän juhla @ People Magazine. Linkki bioon. Niin onnellinen jakaa se kanssasi! Vihje: On hauskoja DIY-ideoita! Besos xo #HappilyEverHoughton Rakastin Pariisin kakun @houseofpastryn avulla!

Kuva, jonka on lähettänyt Adrienne Bailon (@ adriennebailon)

Viimeinen päivä saapui eilen. Bailon ja Houghton sitoivat solmu illanviettoon, kun heidän ystävänsä ja perheensä katselivat. Onnittelut onnelliselle pariskunnalle! Emme voi odottaa, että näemme uuden herrasmiehen Houghtonin häämekkoihin.

VIDEO: Kuinka pääset tutustumaan talvi-häät

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 30 = 33

map