Adam Rippon kertoo, miksi tulossa on prosessi, joka ei koskaan lopu

Olympialaisen taitoluistelija Adam Rippon, ensimmäinen avoimesti homo USA: n kilpailijakilpailu, kertoo, kuinka hänelle tulossa oli ja on edelleen meneillään oleva prosessi.

Tulin julkisesti vuonna 2015, milloin LUISTELU aikakauslehti lähestyi minua ja hyvää ystävääni Ashley Wagneria tekemään katteen tarina. Se oli täynnä tarinaa, eikä se ollut oikeastaan ​​iso juttu aluksi. Se tuntui viikon kuluttua, ennen kuin kuka tahansa sai edes tämän artikkelin! Mutta tuolloin se tuntui niin voimakkaalta ja tunsin niin hallinnassa.

Luisteluyhteisössä ihmiset kiittivät minua. Jäässä työmme laatu parani. Luistelussa sinulla on muutama minuutti näyttää tuomareille, mitä olette valmistuneita ja ollessasi ulos, pystyin täysin olemaan itseäni. Samalla se yhtäkkiä tuntui suuremmalta kuin minä, kuten olin edustamassa muita ihmisiä. Ja kun olin väsynyt, kun tunsin olevan valmis, tekemällä se heille oli helpompaa kuin tehdä se itselleni.

[Mutta totuus on,] minun tuleminen ei ollut mikään hetki. Se on prosessi, joka ei koskaan loppua. Tulossa on kyse siitä, kuka olet vaiheissa, itsensä löytämisen hetkien kautta.

Ironista kyllä, ensimmäinen oli tulosta murrosta, jota minulla oli kolmannen luokan tytöllä. Luulin, että hän oli kaunis ja hauska, ja muistan ajattelemisen: “Oi Jumalani, toivon, että voisin suudella häntä!” Mutta heti kun sanoin itselleni, olin kuin: “Odota, minä äläHaluaisin suudella häntä. “Tietenkään en tiennyt, mikä tämä tarkoitti, mutta se oli kummallinen tunne, joka peloissaan ja hämmentyi minua.

Ensimmäinen murskaus, jota minulla oli pojalla, oli viidennestä luokasta. No, nyt tiedän, että se oli murskata. Sitten olin aivan kuten, “Luulen, että hän on todella viileä … ja komea … ja hauska … ja fiksu … ja minä vain ihmettelen, miten hän tekee … koko ajan!”

RELATED: Olympic Figure Skater Adam Rippon miksi se vei häntä niin kauan tulemaan ulos – ja miten kaikki muuttuivat kerran

Mutta niin kauan, olin todella epämiellyttävä idean ollessa homo. Vartuin pienessä [konservatiivisessa] kaupungissa Pennsylvaniassa, jossa minulla ei ollut yhteyttä mihinkään [LGBT] -henkilöön (josta tiesin). Kun olin ehkä 12, muistan, että olin keskustelussa homoajasta. Joku keskeytti ja sanoi: “Ugh, se on inhottavaa!” Ja pidin kiinni siitä pitkään. Se sai minut epämukavaksi kuka olin ja antoi minulle ahdistusta, että joku olisi selvillä. Joten heti, laitoin tämän valtavan seinän.

20-luvulla en voinut [haudata sitä osaa itsestäni enää]. Tapasin kaverin, joka oli homo ja aloitimme flirttailemisen, ja se oli toisin kuin mikään muu, mitä olin kokenut. Tiesin siinä hetkessä: en ole biseksuaali. En myöskään usko tyttöjen olevan inhottavia. Mutta minä olen homo. Ja minusta tuntui, että ymmärsin ensimmäistä kertaa, mitä tämä tarkoitti minulle.

Siihen asti minusta tuntui, että “käsittelen näitä tunteita, kun olen valmis luistelemaan. Juuri nyt keskityn siihen. “Mutta tulee aika, jolloin elämä kestää. Tulet tässä masennuksessa, tuntee, että kaikki ympärilläsi tietävät, mutta pidät tätä valhetta. Pääsin lopulta siihen pisteeseen, jossa paino oli niin paljon, että minun piti tulla ulos kavereille.

Okie dokie sitten #pridemonth ��️��

Jälkeen Adam Rippon (@adaripp) jakama viesti

Ensimmäistä kertaa, kun sanoin sen ääneen toiselle henkilölle, olin 22 ja vierailin jossakin luistelukaverissani Arizonassa. Ja anna minun kertoa teille, että ulos tulo on yksi ei-orgaanisista keskusteluista, joita sinulla voi olla. Se oli yksi pelokkaimmista asioista, joita olen koskaan tehnyt. Muistan, että sanoin tasaisesti: “Minulla on jotain kertoa sinulle. Olen homo. ” tunsi olonsa sanat jättävät suuni. Tunsin myös, että olisin pudonnut kuin 20 kg. (Toivon joka kerta, että sanoin olevan homo nyt pudotan 20 lbs!) Reaktio oli paras tapaus. “Kiitos paljon siitä, että jakasin tämän kanssani. Rakastan sinua. Se ei muuta mitään. “Ja sitten keskustelu jatkoi. Sieltä minulla oli hetkiä, jolloin kerron ihmisille, jotka olivat lähellä minua. Muutoin istutan siemeniä ja toimisin ja sanon mitä haluan.

Seuraava iso askel oli kertomalla äidilleni myöhemmin samana vuonna. Hän oli Kaliforniassa katsomassa minua luistelemassa, ja tiesin, että se oli viimeinen kerta, kun näen hänet kuukausia. Minä sanoin: “Hei äiti, voitteko tavata minua jalkakäytävän pysäköintialueella?” Olin niin hermostunut, piti jatkuvaa puhetta. “Pidätkö näyttelystä? Oliko se hyvä? “Mielestäni minä olen,” Kerro hänelle, että olet homo! Kerro hänelle, että olet homo! “Hän lähtee ja sanoin:” Äidillä on vielä yksi asia, jonka minun on kerrottava … Olen homo. “Hän katsoi minua, otti hengityksen ja sanoi:” Tiedän . “Pieni osa minusta oli järkyttynyt, koska luulin, että peitin sen niin hyvin – mikä tietenkään ei ollut. Tarkoitan, olin pukeutunut säiliön yläosaan kiteillä. Mutta hän menee, “Olin sisälläni yhdeksän kuukautta. minä tietää.”Olin kuin,” Ensinnäkin, se on inhottavaa. Ja ensinnäkin, mikä valtava helpotus. “

RELATED: Adam Rippon heitti puhelimensa koko huoneen jälkeen luki Cherin tunnustuksen Hänelle

Kun kerroin muulle perheelleni kotona muutaman kuukauden kuluttua, en halunnut tehdä mitään dramaattista, kuten pysähtyä illallista ilmoituksen tekemiseen. Paitsi minä olen yksi kuudesta, joten kertoa, että jokainen erikseen päätyi siihen, että se oli dramaattisempi. Yksi veljeistänne oli minun suosikkireaktini. Pelaimme videopeliä yhdessä kun kerroin hänelle. Hän katsoi minua ja sanoi: “Okei. Voimmeko jatkaa peliä pelissä? “

[Päätös julkaista julkisesti oli hitaampaa.] Halusin tehdä sen jo ennen Sochin olympialaisia ​​2014, kun Ashley puhui Venäjän “anti-gay propagandaa” koskevasta lainsäädännöstä ja oli yksi ainoista urheilijoista tekemään sen. Minua liikutettiin. [Mutta olin myös peloissaan, että jos olisin tehnyt olympiajoukkueen, voisin aiheuttaa ihmisille vaaran. Ja kun en tehnyt tiimiä, ajoitus tuntui.

Adam Rippon, olympiamitalisti kuulostaa v söpöä ����♂️ ei voinut tehdä tätä ilman uskomattomia joukkuetoverini ❤️

Jälkeen Adam Rippon (@adaripp) jakama viesti

Jopa sen jälkeen, kun [puhumme avoimesti seksuaalisuudestani], kesti muutama vuosi ennen kuin astuin siihen, kuka minä todella olin. Muistan, että aloitin pukeutumisen, kuten “suorin”, jonka olin koskaan pukeutunut: Skateboard-kengät, ruma napit, ironiset tee-paidat ja kauheat sanat heiltä! Olin hyper-tietoinen ja yritin kovasti olla stereotypia. Oli ilmeisesti paljon päälläni. Sitten, ehkä vuosi tai kaksi sitten, olin kuin, tiedätkö mitä? Vittu se. Yritin uusia asioita. Minulla oli purppura hiuksia. Minulla oli sinisiä hiuksia. Mutta tavallaan se on myös äärimmäinen. Mielestäni monta kertaa, kun olet tullut ulos, olet tämä täydennetty versio itsestäsi, koska käytit niin paljon aikaa olemasta itseäsi, että haluat kokeilla kaikkia asioita, joilla ei ole koskaan mahdollisuutta kokeilla.

Minusta oli hetken aikaa selvittää, että ehkä sovi yhteen stereotypioiden kanssa, mutta ei kaikki, että jokainen on erilainen homoseksuaali, aivan kuten kaikkien jokainen on erilainen suora henkilö. Nyt, kun teen tyylivalintoja, he tuntevat enemmän kuin minulle kuin minulle.

RELATED VIDEO: Adam Rippon kertoo inStyle Mitä ylpeys tarkoittaa häntä

RELATED: Taitoluistelija Adam Rippon’s First Fashion Splurge kesti 12 vuotta

Minulle pride-kuukausi on kiitollinen kaikille ihmisille, jotka ovat mahdollistaneet jopa ylpeyden kuukauden. Minulla oli upea keskustelu tennispelien Billie Jean Kingin kanssa tulevista kokemuksistamme, eivätkä he voineet olla erilaiset. Tiesin, että minua puhuttiin, mutta hänen äitinsä päättyi. Hän taisteli ja teki sen täysin kunnolla, jotta joku kuin minä voisin olla, kuka minä olen, ja otan sen mukaan.

Haavoittuvaisena, koska se tuntuu tulevan ulos, toivon, ettei se rajoitu vain LGBT-ihmisiin. Meillä on onnekas, että meillä on kokemus, sillä vaikka se on kauhistuttavaa, se on myös hetki, kun kerrot maailmalle: “Tämä on se, kuka minä olen.” Näissä hetkissä omistat olemassaolosi ja saavat paljon voimaa. Toivon, että jokainen voi käydä sellaisen kokemuksen kautta, jossa he tunnustavat ja arvostavat, kuka he ovat ja mitä he ovat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map