Adam Levine’s Musical Tribute Christina Grimmie tuo huoneen kyyneliin

Kun yhden vuoden vuosipäivä Kristina Grimmien traagisesta kuolemasta tuli kesäkuussa, Adam Levine otti hetken muistaa myöhäisen tähden ja Ääni aluna. Hän kiitti häntä Beatles-klassikon liikkuvassa esityksessä NBC-näyttelyn tiistai-iltana.

“Jumala, rakastin häntä niin paljon”, emotionaalinen Maroon 5 etunimiehe sanoi YouTube-tähdestä, joka kilpaili 6. kaudella Ääni joukkue Adam. Sen jälkeen, kun oli rakennettu uraansa itselleen, 22-vuotias oli fyysisesti ammuttiin aseistolla tuulettimen tapaan Orlandoissa Floridassa viime vuonna.

“Kylmä” -historiasta vastaava Grimmien perhe, joka tapasi erityisosastolla, “Kylmä” -historia jatkoi: “Kaipaan häntä, se on epäoikeudenmukainen, ettei hän ole täällä, laulamme pienen kappaleen, laulan joka sana hänelle hänen kunniakseen, kiitos, että olit täällä, Christina, me rakastamme sinua. “

Joukkue Adam, mukaan lukien kilpailijat Lilli Passero, Jesse Larson ja Mark Isaiah, liittyivät sitten isänsä Beatlesin emotionaaliseen suorituskykyyn “Hey Jude”, joka toi yleisön kyyneleitä.

RELATED: Ellen DeGeneres lisää itsensä Ääni Valmentajien epic jam-istunto ja se on liian hauskaa

Levin sydämellinen puhe ja konsertti eivät olleet ainoa iso hetki yöllä: Carson Daley astui lavalle myös ilmoittamaan, että säätiö on perustettu laulajan muistiin.

“Tänä iltana, hyvää ystäväämme ja Christinan perheen muistamisen myötä olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa Christina Grimmie -säätiön luomisesta, joka hyödyttää aseiden väkivallan vaikutuksia ja perheitä, kuten hänen oma rintasyövänsä.” hän sanoi.

Isäntä päätti, “Kiitos, että annoit meidät olemaan osa tätä erittäin tärkeää hetkeä. Ja Christina, me tunnemme henkesi täällä Ääni joka päivä ja me rakastamme ja kaipaamme sinua kalliisti. “

Katso Team Adamin suorituskykyä videon yläosassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map