Adam Levine Rocks Out Crazy Bug Puku Maroon 5: n “Do not Want to Know” musiikkivideo

Nyt tämä on yksi hämmästyttävä Pokémon Go parodia.

Maroon 5 vain pudotti uuden musiikinsa “Do not Want To Know”, ja se on pohjimmiltaan live-versio osuma mobiilipelistä. Lyhyt piirteet johtavat laulaja Adam Levine ja hänen bändinsa pukeutuneina hulluihin olento-tyyppisiin pukuihin, jotka jatkuvasti juoksevat lapsilta, jotka yrittävät kaapata heidät. Ja video ei ole lyhyt julkkiskuvista – Sarah Silverman, Ed Helms ja Vince Vaughn tekevät esiintymisiä.

Mutta bändin jäsenet eivät olleet ainoita, jotka olivat innoissaan julkaisusta. Levine-mallinen vaimo Behati Prinsloo, joka juuri synnytti pariskunnan ensimmäisen lapsen pari viikkoa sitten, meni Instagramiin ja jakaa heittopurkamisen videopätkästä. “TB minun pulla edelleen uunissa ja pojat juoksevat heidän elämäänsä hehe : Space_invader: mene katsomaan uutta videota #DONTWANNAKNOW @ maroon5 @evevo “, hän kuvailee hänen ja Maroon 5: n johtavan kitaristinsa James Valententin hilpeä kuva.

TB minun pullaa vielä uunissa ja pojat juoksevat heidän elämästään hehe �� mennä katsomaan uutta videota #DONTWANNAKNOW @ maroon5 @evevo

Kuva, jonka on lähettänyt Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

RELATED: Behati Prinsloo jakaa Super Hot Shirtless Photo hänen “Baby Daddy” Adam Levine

VIDEO: 11 Times Behati Prinsloo esitteli hänen Baby Bump Instagramissa

Katso koko musiikkivideo “Älä tiedä” klikkaamalla yllä olevaa kuvaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map