Abigail Breslin hänen New Thriller Final Girl: “Se oli hulluin Shoot Olen koskaan ollut osa”

Abigail Breslin on kaikki kasvanut, ja hän antaa meille kurkistuksen pimeälle puolelle. Ennen pääosaa Foxin tulevasta kauhu-komedia-sarjasta Scream Queens Tänä syksynä Breslin johtaa Tyler Shieldin trilleriä Lopullinen tyttö, yhteistyössä pääosissa Wes Bentley, ulos rajoitetusti julkaistuna tänä viikonloppuna. “Se on yksi ainutlaatuisimmista tarinoista, joita olen kuullut, ja se oli hullu kuva, jonka olen koskaan ollut mukana”, näyttelijä kertoi Tyylissä. Elokuva seuraa viehättävää mutta sadistista poikien joukkoa, joka suorittaa öisin tapettuja, mutta tapaa ottelunsa yhdistettynä Breslinin luonteeseen Veronica. Ääni kammottava? Se johtuu siitä, Breslin sanoo. Pyysimme häntä syömään takana-kohtauksia salaisuuksia, jotka tekevät elokuvan kannattaa sukeltaa.

Lopullinen Girl Poster
Kohteliaisuus

Tähdet tekivät kaikki omat temppunsa

“Tyler todella luottaa kaikkiin toimijoihin toimittamaan vaikutukset, joita hän halusi, ja hän kertoi meille vain mennä siihen. En todellakaan ollut minun juttuni. Itse osui päähän pipalla, joka oli melko hauska. “

Jos valettu näyttää kolea, se johtuu siitä, että he olivat

“Jokaisen täytyy olla aito, joten metsän kohtauksille, kun jouduttiin jäädyttämään, me todella jäädytettiin, ja ammuttiin ulkona kylmänä ilman takkeja. Tyler ja minä olisimme taistelleet siitä, koska ajattelin että jos meidän pitäisi olla kylmä, hänen pitäisi olla liian! “

Breslinillä on keski vasen koukku

“Yksi kohtaus, minun täytyi lyödä Wes Bentleyä, paniikkihyökkäys, koska kukaan ei halunnut lyödä Wesiä, mutta minä näin! Se oli todella voimakasta, mutta kun näin lopullisen tuotteen, ajattelin:” Wow , nyt voin nähdä, miksi se oli sen arvoista. “”

SAMANKALTAISET Scream Queens Onko Killer Cast – tässä on huijaussivusi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 48

map