Aaliyah on saada Tribute-tuoksu

Allekirjoitus tuoksut ovat yksi asia, mutta uusi merkki tuoksu kunnioittaa Aaliyah voi todella väittävät olevan miljoonan. Kunnianosoituksena myöhäiselle laulajalle, hänen veljensä Rashad Haughton ja äiti Diane Haughton ottivat yhteen Xyrena-tuoksuja luomaan parfyymiä, jotka innoittivat tuoksuja, joita Aaliyah kerran käytti.

Tähtien samankaltainen tuoksu on teknisesti unisex-muotoinen, mutta siinä on syvempiä muistiinpanoja, kuten santelipuu, violetti, meripihka ja nahka, peilattamaan eräitä miesten värejä, joita hän suositteli. Jopa musta musta neste on nyrkki hänen suosikkiväriinsa ja 5 prosenttia kunkin myyntitulon lahjoittamisesta kohti Aaliyah Memorial Fund -rahastoa, joka sallii kuvakkeiden fanien osallistua siihen tuomiin syihin ja hyväntekeväisyysjärjestöihin. Päätä xyrena.com: lle nyt tilaamaan pullo $ 69, ja odottavat sinun astuvan lokakuun puolivälissä. Sillä välin allekirjoitamme vetoomuksen vapauttaa Aaliyah-kokoelma MAC: lle, kunnes kauneusyhteistyö muuttuu todellisuudeksi.

RELATED: Azzedine Alaïa käynnistää ensimmäisen tuoksunsa

Aaliyah Perfume
Kohteliaisuus

RELATED: opas erotteleva tuoksu tyypit

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

56 − = 48

map