9 Asiat, joista opimme Kim Kardashianista hänen avustajastaan, Steph Shep

Kim Kardashian West on avoin kirja – hänellä on käytännöllisesti katsoen kamerat seuraamaan häntä jokaista liikettä. Joten voi yllättää, että on olemassa joitain asioita todellisuuden tähdestä, jota emme tienneet jo, että hänen avustajansa avusti häntä hääpäivinä käytävään käytävään, jossa oli Adidaksen hihattomat housut ja T-paita..

Refinery29-haastattelun ansiosta Stephen Shepherdin Kardashian West Brandsin toimeenpanovirkailijaryhmän edustaja, nähdään Kardashian West kokonaan uusi valo. Jatka vierittämistä yhdeksälle asialle, joista et välttämättä tiedä todellisuudesta tähdestä – ja koko Kar-Jenner-klaanista.

VIDEO: Kim & Kanye vaatetuslinja virallisesti tapahtuu

1. Hänellä on paljon apua kotona – mutta se ei aina tapahtunut.

Huhtikuussa 2013 Shepherd haastatteli työstään Kardashianin ensimmäiseksi ja ainoaksi avustajaksi, kun hän oli raskaana Pohjoisen kanssa. Nyt hän on yksi monista. “Kimellä on nyt myös henkilökohtainen avustaja, talon avustaja, kaksi lasta, kaksi naimapäivää, ja minua nimitettiin äskettäin Kardashian West Brandsin toimitusjohtajaksi, joten etsimme jonkun täyttämään toimeenpanovallan asema. Joskus katsomme toisiamme kuten, wow, muistako, kun se oli vain minä ja sinä? “Mikä tuo meidät …

2. Hän etsii uutta johtajaa.

Haluatko työskennellä Kardashian kanssa? Nyt sinulla on mahdollisuus.

Travel Buddies

Kim Kardashian Westin (@kimkardashian) yhteinen viesti

3. Huolimatta Kimoji merchista, hän ei ole rikkakasvattaja.

“Kim ei tupakoi, mutta yritän saada ruohonvarusteet … sinä tiedät nuorille”, Shepherd haaveili.

4. Hän kirjoittaa jatkuvasti avustajansa.

“Ilmeisesti Kim ja minä kirjoitamme koko päivän joka päivä, toisesta voimme herätä, kunnes menemme sänkyyn, joten vain hylkäämme ideoita.”

5. Hän innostaa uskollisuutta.

“Vaisto on vain suojella häntä. Haluaisin todella ottaa luodin hänelle. Mutta jotenkin hän on niin säveltänyt näissä valtavissa väkijoukkoissa tai kun häntä seuraavat valokuvaajat, Shepherd sanoi.

Kaikella vakavuudella olen täysin epäitsekäs tämän viimeisen viestin kohdalla. Kiitos, että olen tärkein nartani! Hyvää syntymäpäivää!

Kim Kardashian Westin (@kimkardashian) yhteinen viesti

6. Hän tarvitsi todella aikaa.

“Kim ei ole koskaan tehnyt taukoa, tiedäthän? Hän on vaikein työskentelevä henkilö, sekä hän että Kanye. Joten viime vuoden lopulla me kaikki kestimme jonkin aikaa ja ryhmitimme uudelleen “, hän sanoi. “Tarvittiin niitä neljää kuukautta vain todella pohtimaan, mikä on tärkeää.”

7. Hän on todella vakavasti töissä.

“Olen ympärillä Kim ja Kourtney ja Khloé, olen aina töissä. En ole ennen ollut iso harjoitushenkilö, mutta he työskentelevät uskonnollisesti. Joten aion mennä Calabasas ja työskennellä Kourtney tai Kim kanssa täällä ja siellä. “

RELATED: Tämä yksinkertainen harjoittelu auttoi Kim Kardashiania saamaan parhaan muodonsa koskaan

8. Hänen avustajansa käveli hänet käytävään hääpäivänsä aikana.

“En edes nähnyt katsomassa seremoniaa, koska olin myös kuvaamassa – olen usein tuottaja-cam henkilökohtaisempia hetkiä näyttelyyn, kun he eivät halua koko-kamerat ympärillä – joten kuvasin kaikki valmistautuvat, “Shepherd sanoi. “Olin Adidaksen hihansuissa ja T-paitassa eikä ollut suihkutettu sinä päivänä! Ja sitten kävelin hänet alas hissille, jotta hän voisi kävellä tuolla todella pitkällä kivi-käytävillä, ja sitten juoksin ylös ja aloin kuvata häntä katolta! “

Ja bonus noin momager Kris Jenner:

9. Hän on yhtä huono kuin haluat.

“Jos joku kertoo hänelle, hänellä ei ole mitään ongelmia seisovan maahan ja sanoen:” Emme hyväksy sitä, ota joku puhelimeen ja tee se tapahtumaan. “Se nainen voi kirjaimellisesti päästä puhelimeen ja muuttaa maailmaa.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − = 52

map