700 Jalka kiitotien ja 2,3 miljoonaa pikseliä: Nämä ovat yksityiskohdat Tommy Hilfiger-näyttelystä

Sunnuntai-ilta merkitsi Milano Fashion Week -tapahtuman loppupuolella 2018, ja ironisesti se oli amerikkalainen suunnittelija, joka sulki viikon – Tommy Hilfiger, joka toinen peräkkäinen kausi toi esityksensä pois kotimaasta (viime vuonna oli Lontoossa ja vuotta aiemmin tapahtui LA: ssa).

VIDEO: Juuri nyt: Milano Fashion Week – Tommy Hilfiger

Hilfiger lupasi, mikä olisi “kaikkein innoissaan kokemus”: risti muotin ja moottoriurheilun välillä. Ja poika oli se immersiva! Juhlissa pidetyssä tilassa pidemmällä etäisyydellä kuin useimmat muut näyttelyt viikon aikana, osallistujat työnnettiin ohi kirkkaasti valaistun askeleen ja toistettiin, ennen kuin heitä kuljetettiin valtavaan, kylmään tilaan, joka voisi erikseen tallentaa laivavarusteita.

tommy Now Milan
Venturelli

Mutta tänä yönä hänellä oli laiturin kaltainen kiitotie, jossa oli LED-näyttö sisäänkäynnin ja eri huoneiden keskellä, mukaan lukien ostospaikka (kyllä, voit ostaa vaatteita juuri sinne), auto simulaattori (Instagram vaikuttava taivas) ja viisi kilpa-autoa, kuten uusi 2018 Mercedes -malli (joka kuulostaa jännittävältä, vaikka en ole aivan varma siitä, mikä se on).

tommy Now Milan
Venturelli

Tommy Now Milano näyttää myös merkitty Gigi Hadidin viimeisen kokoelman brändillä, joka alkoi kaksi vuotta sitten. Ja näin ollen hänen tarvitsisi mennä ulos bang-tai vroomin kanssa?

Kysyimme Tommy-tiimeiltä joistakin tilastoista ja … hyvin … lue itseäsi!

Näyttelyyn kutsuttiin yli 2000 vierasta (joista puolet oli todellisia asiakkaita!)

Kiitotien pituus oli vain 700 metriä, tarkka 212 metriä.

tommy Now Milan
Venturelli

Yhteensä 63 näytettä: 45 naista ja 18 miestä (Kyllä, ystävät, Anwar käveli myös).

Ja se LED-seinä, joka loi koko näyttelyn? Seurasi koko seitsemän päivää, ja se koostui 2,3 miljoonasta (KYLLÄ, MILJ.) Pikselistä.

Suurin vaikuttava tekijä, kuten aina, jokainen kohta, joka laski kiitotiellä, oli heti ostettavissa. Keskustele hetkestä tyydytyksestä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map