7 tapaa tehdä kotisi positiivisesti Chic, Carrier ja yhtiön Jesse Carrier ja Mara Miller

Kuten käy ilmi, jopa ihmiset, jotka tunnetaan loistavan kauneuden luomisesta, tarvitsevat apua omien asuintilojensa sisustamiseen. Ja kun he tekevät, he kääntyvät Jesse Carrier ja Mara Miller. 

Aviomies ja vaimo duo New Yorkin kaupungin takana Carrier ja yritys– jotka pitävät tykkää Jason Wu ja Annie Leibovitz asiakkaina –tunnetaan luomaan upeasti värikkäitä sisätiloja, joissa on hienostunut, erittäin matala yhdistelmä nykyaikaisia ​​ja antiikkikalusteita, jotka tuntuvat klassisilta mutta täysin ainutlaatuisilta. “Sisustuksemme edustavat aina asiakkaidemme tyyliä ja persoonallisuutta”, Carrier sanoo. “Vaikka meillä on hopea lanka, joka kulkee projektien läpi, koska ne perustuvat perinteisiin, mutta räätälöidään tuntemaan olonsa merkityksellisiksi ja moderniksi.” Viimeisimmän debyyttinsä rehevän uuden sohvapöydän kanssa, Positiivisesti Chic ($ 40; amazon.com), me istuimme parin kanssa houkutellessamme vihjeitä siitä, miten saisit viehättävän tyylikkäät esteettisyt omassa kodissasi.

kantaja and Company - Embed 3
Robert Brantley

1. Corral-sotku.
“Koulutamme asiakkaita klusteroitaviksi”, Miller kertoo. “Joukko nukkumiehiä hajallaan sivupöydässä on vain visuaalista sotkua, mutta kun luodat kirjojen pinoa tai ryhmät lisävarusteiden hölynpudotusta kauniilla tarjottimella, se tuntuu yhtäkkiä hienolta ja taitavalta.”

RELATED: 7 tyylikkäitä kappaleita, jotka kuolevat kotiisi syksyllä

2. Siirry luontoon.
Maankohtaiset aksentit, kuten kiireiset korit ja juuttimatot, leikkivät voimakkaasti Carrier ja Companyn salkussa. “Ne ovat tapa tuoda luonto tilaa, ja ovat tyylikkäitä tekemättä valtavaa lausuntoa”, Carrier sanoo. “Kyseessä on tasapaino kovien reunojen, kiillotettujen ja pehmeiden viimeistelyjen välillä.”

3. Tarkoitus ftai läheisyydessä. 
Kannustat viihtyisään tunnelmaan pöytälamput ja lukuvalot, jotka luovat intiimejä valaistusta (he ovat suuria, metallisten varjostettujen lukulamppujen faneja, jotka eivät vie paljon tilaa, vaan lisäävät kodinmukaisen nurkan). Heimopuku, joka on taitettu sohvan taakse tai taitettu kolmasosaan ja joka on peitetty tuolin nojatuella, kulkee myös pitkälle huoneen tarjoamiseen “elämän vireksi”, Miller sanoo.

kantaja and Company - Embed 2
Zach DeSart

4. Find vahvuus numeroina. 
Kun kyseessä on kukka-asetelmat, Carrier ja Miller pitävät yhden lajin kukasta yhtä väriä en masse. “Todella monimutkaiset järjestelyt tuntuvat kieroilta”, Carrier sanoo. Jos lataat yksittäisen lajikkeen, voit tehdä yksinkertaisen mutta lihavoittavan lauseen, joka on paljon helpompaa ja edullisempaa yhdistää yhteen kuin kehittänyt kimppu.

RELATED: Mikä sisustuselementit Jos “päivämäärä” ja mitkä sinun pitäisi “Marry”?

5. Harjoittele silmäsi
Carrier ja Miller suosittelevat napauttamalla valokuvasi tilasta ja opiskelemalla sitä, jotta voit visualisoida sen, mitä sen tarvitsee pyöristää. “On helpompi valvoa valokuvaa selvittääksesi missä haluat lisätä korkeutta tai kiinnostusta”, Miller kertoo. Kun olet epävarma, käänny lehden leikkeihin, kirjoihin ja Pinterestiin styling-inspiraatioon. Kiinnitä huomiota siihen, miten suosikkihuoneesi on järjestetty, väripaletteja, tekstuurien sekoitusta ja niin edelleen. Käytä näitä resursseja tekemällä oman sisustusmestarikurssin.

kantaja and Company - Embed 1
Peter Estersohn

6. Tiedä missä kaivaa.
Carrier ja Miller kampa kauas ja laaja löytää ainutlaatuisia tavaroita. Painettu paljastaa muutamia heidän suosikki vähemmän tunnettuja resursseja, he kallistuivat meidät pois Manhattanin tekstiili-näyttelytilasta, Studio 4, jolla on verkkokauppa, joka on täynnä vuodevaatteita ja koristeellisia lisävarusteita silmiinpistäviin tulosteisiin; Artemisiainc.com joka on erikoistunut “kauniisiin heittotyyppeihin ikivanhoilla tekstiileillä kuten Brunschwig & Filsin leopardi-aihe, joka tarjoaa huippuluokan edullisen hinnan, “kertoo Miller, Sara Bengurin verkkokauppa, joka tarjoaa graafisia turkkilainen liinavaatteita rikas koruääniä.

kantaja and Company - Embed 4
Peter Margonelli

7. Invest in viisaasti. 
Käytä julkisia viihdyttäviä tiloja, kuten olohuoneita ja ruokailupaikkoja. Taideteos, mukautetut verhoilutuotteet, antiikkiesineet – nämä ainutlaatuiset palat tekevät huoneesta loistaa, joten budjetin mukaan. Sanotaan, että pari käsittää suurikokoiset myymälät ajattomille tuotteille, jotka sekoittuvat saumattomasti mihin tahansa tilaan. Niiden nykyiset suosikit? Tämä Luciitti sohvapöytä Wisteria; runsaasti kuvioitu käsin solmittu matto West Elmistä; Huone ja hallituksen tyylikkäästi sopivat metalliset kirjahyllyt, jotka voidaan ryhmitellä yhteen kirjasto-kaltaisen vaikutuksen; ja klassikko rulla aseellinen sohva Pottery Barnilta. (Miller toteaa, että on parempi noudattaa klassikkoa esteettinen kun ostat suurempia kappaleita kuin istuimet, joita voit helposti päivittää uusilla heittotyynyillä, kun makusi kehittyvät.)

VIDEO: Miten teet sohvapöytäsi tyylikkääksi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − = 89

map