7 Kylie Jenner vauvojen nimet, jotka voivat kaksinkertaistaa huuliryhmän väreinä

Kylie Jenner teki perjantaina järkyttävän uutisen siitä, että hän on raskaana ja odottaa hänen ensimmäistä poikaansa poikaystävänsä Travis Scottin kanssa.

Samalla kun Pidä kiinni Kardashian kanssa tähti ja räppäri ovat pitäneet äitiä tähän asti, Ihmiset vahvisti, että Jenner ei ole vasta helmikuusta 2018, vaan odottaa vauvan tyttöä. Ilmoitus herätti tonnia huijausta, mutta vielä on suuri kysymys uhkailee: Mitä he nimittävät hänelle??

Ennen uutisia, Jenner paljasti viime vuonna thekyliejenner.com-sivustolla, että hänellä oli jo kannettavien lasten nimiä. “Pidän luetteloni puhelimessani nimistä, joista pidän tulevista lapsistani”, hän sanoi viime syyskuussa. “Mutta he ovat salaisuuteni nyt!”

Kylie Jenner Pregnant
Jason LaVeris / Getty

Kun otetaan huomioon, että äiti-to-be on kauneusmagnuli, ajatuksemme menivät suoraan kuuluisiin Lip Kitsiin. Haluaako hän kääntyä olemassa oleviin väreihin monikerin inspiraatiota varten? Vai onko hän mennyt aivan eri nimellä, joka voisi lopulta muuttua uudeksi varjoksi? (Kourtney Kardashianin tytär Penelope on jo sävy).

Alla on mahdollista Jenner-Scottin vauvojen nimet, jotka saattavat kaksinkertaistaa värejä hänen Lip Kit:

Jade

Pretty ja rohkea, tämä kirkkaan vihreä jalokivi sävy tekisi mielenkiintoisen kierteen Jenner Lip Kit -mallistoon, ja suloinen nimi tyttövauvaiselle.

Jett

Tämä musta mineraaliväri värittäisi voimakkaan boolin sukupuolisidonnaiseksi nimeksi tai herkäksi, dramaattiseksi Lip Kit -väriksi.

scarlett

Ehkä Scarlett Johanssonin ode tekisi? Tämä syvä punainen väri voisi kaksinkertaistaa Lip Kit -nimeä ja monikertaa vauvantyylille.

Oliivi

Tämä suosittu nimi on peräisin pronssi vihreistä hedelmistä. Se on myös Drew Barrymoren 4-vuotiaan tyttären nimi.

syaani

Ainutlaatuinen ja viileä, tämä sinivihreä väri voi olla androgynous ja tehdä odottamattomista Lip Kit -väristä.

RELATED: Kylie Jenner on raskaana ensimmäisen lapsensa kanssa

Bonuksena on kaksi olemassa olevaa Lip Kit -väriä, jotka tekisivät myös söpöjä vauvojen nimiä:

Posie

Kaverit! Kiitos kaikille teoksillesi. Rakastin heitä kaikkia .. mutta suosikkini oli “Posie K” @shelbyy_cobra! Jee! Pysy kuulolla Valentine-kokoelmaan. Haluaisin lahjoittaa sinulle Posie K: n, kun se käynnistyy!

Kylie Cosmeticsin (@kyliecosmetics) jakama viesti

Tämä viileä mid-tone berry väri nimettiin hänen fanit. Ehkä hän käyttää enemmän tuulettimen inspiraatiota, kun hän nimeää vauvansa.

Kuu

Kuu. 12. lokakuuta klo 15 pst ��

Kylie Cosmeticsin (@kyliecosmetics) jakama viesti

On aina mahdollista, että Jenner heittää sinne (a la North ja Saint West) kurssin, kun hän ilmoittaa vaimonsa nimeksi, ja tämä olisi vain se.

Sillä välin me etsimme hänen nimensä valintaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 3 =

map