7 asioita, joita et tiennyt sisaret-laissa Cameron Diaz ja Nicole Richie oli yhteinen

Se on virallinen-Cameron Diaz ja Nicole Richie ovat nyt sekä rouva Madden. Ystäviltä tuli maanantai-iltana senaatteja, kun Diaz sanoi, että teen Benji Maddenin, kaksoisveljen Richien aviomiehelle Joel Maddeniin intiimissä seremoniassa Beverly Hillsissä Califissa. Ja näyttää siltä, ​​että molemmilla naisilla on paljon enemmän yhteistä kuin samanlainen maku miehillä. Lue se seitsemästä asiasta, joita et tiennyt Nicin ja Camin välillä.

RELATED: Cameron Diaz ja Benji Madden ovat virallisesti naimisissa!

1. He pitävät sinisistä hiuksista.Ei ole mikään salaisuus, että Richie on sapphire-säikeiden tuuletin, mutta Diaz ei vastusta niitäkään. Toukokuun 2014 numerossa Tyylissä, näyttelijä käsitteli pubikarjan aiheen, jossa se ilmoitti: “Väri sinä, jos haluat.”

2. Ne ovat hiusmeleeleja.Samassa huomassa ei Richie tai Diaz pelkää muuttaa sitä, kun on kyse säikeistä päänsä päällä. Vaikka entinen on jonkin verran synonyymi hänen muuttuvassa hiusten värisävyssäan, Diaz muutti hänen “tehdä melko vähän takaisin päivässä, vaikka hän on sen jälkeen asettunut hänen allekirjoituksen olkapää pituus blondi tyyliin.

3.Kaikki on #NoFilter.Diazin no-hold-barred -tilistä kaikki hänen ruumiillisen tehtävänsä Body Book Richien ennennäkemätöntä tapaa käsitellä lähes kaikkea hänen näyttelyssään, Ehdottomasti Nicole, on ilmeistä, että tämä duo ei voi käyttää suodatinta. Voimme vain kuvitella kuinka hauskaa heidän puhelut on.

KUVAT: Nicole Richien tyylikkäin ulkonäkö

4. Heillä on Kalifornian hieno tyyli.Nämä tytöt ovat Etelä-Kaliforniassa syntyviä, ja se osoittaa. Richie ja Diaz ovat molemmat hyviä kun kyseessä on Golden State -henkinen rento tyyli. Farkuista, teeistä ja lenkkareista boheemi-innoittamiin punaisiin mattoihin, ne tekevät jokaisesta yhtyeestä katsottuna jäähyvää.

5. He rakastavat muotia.Ei ole yllättävää, että nämä kaksi tyylikästä naista ovat yrittäneet käsiään muotisuunnittelussa. Vaikka Richie aloitti vuonna 2008 House of Harlow -linjansa, Diaz teki äskettäin yhteistyötä Pour La Victoirin kanssa taiteellisena johtajanaan auttaessaan suunnittelua ja mainoskampanjoita.

RELATED: Cameron Diaz ruokaa hänen kirjansa

6. He ovat kirjoittaneet kirjoja.Diaz ja Richien tietämys ulottuvat kauas muotiin. Diaz julkaisi tieteellisen ja kokemuksellisen terveydenhuollon kirjan, Body Book, Vuoden 2014 alussa Richie kirjoitti kaksi romaania, Totuus timanteista ja Korvaamaton, vuosina 2006 ja 2010.

7. He asettavat terveydenhuollon tärkeysjärjestykseen.Sen lisäksi, että he tekevät vaelluksia koirillaan (edellä), sekä Nicole että Cameron eivät ole vieraita terveellisiin elämäntapoihin. Vaikka Diaz hahmotteli kirjan kirjassaan, Richie on rappautunut menemästä gluteeniton jaksossa Ehdottomasti Nicole.

KUVAT: Cameron Diaz’s Best Looks on ja pois Red Carpet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 41 = 47

map