7 Asiat tietää Grinder Star Hana Hayes

Joka tiistai-ilta, kun viritämme Grinder, me tiedämme, että meillä on joitakin suuria naurua. Tuntuu, emme ole ainoita, jotka tarttuvat LOL-tapauksiin. Näyttelijän 16-vuotisen tähtensä Hana Hayesin mukaan se on taistelu pitää suora kasvot kuvaillessaan Fox-sitcomia (tiistaisin klo 20.30 ET), joka seuraa Rob Lowen näyttelijä-kääntyneen asianajajan luonnetta, Dean Sanderson ja hänen veljensä Stewart (Fred Savage). Hayes on Stewartin typerä tytär Lizzie, roolissa näytöllä mutta pois kamerasta, viettämällä aikaa hänen tähtien kanssa tuntuu vähemmän kuin työ ja enemmän kuin pelata.

“Se on asetettu kuin yhdeksän tuntia syvennystä joka päivä”, Hayes kertoi Tyylissä kun hän pysäytti New Yorkin pääkonttorin viime viikolla. “Rob tekee Fred nauraa niin kovaa joskus, että hän alkaa ryöstää tuotannon aikana, ja meidän täytyy lopettaa kuvaamisen, kun Fred on lattialla murtautumassa.” Mutta Lowe ei ole ainoa, joka saa hänen tähtiensa päästämään huipulle asetuksella. “Fred tekee meidät kaikki nauramaan”, sanoi Hayes.

 Grinder
Ray Mickshaw / FOX.

Jopa kun kamerat eivät pyöri, näyttelijät silti pystyvät sitomaan hilpeästi. “Me kaikki käytämme samanlaisia ​​silmäsuihkutulostimia sarjaan aamulla”, sanoi Hayes. “En usko, että he todella tekisivät mitään, mutta näyttäisimme erittäin hyvältä, kun hemmottelivat maitojamme heidän kanssaan.” Hayesin aamu-juoma valinnan mukaan? “Vaniljakastike”, hän sanoi. Vieritä alaspäin seitsemään muuta asiaa, joista olemme oppineet Hayesin keskustelun aikana.

1. Hän ostaa kunnes hän putoaa – kirjaimellisesti.
“Olin yrittänyt pari korkokenkiä Bloomingdale’ssa äskettäin, ja päädyin lyömään jalkaa metallista näytön koteloon ja murtaen vaaleanpunaisen kärjeni”, sanoi Hayes. “Mutta joskus sinun on oltava muotiliike, joten ostin vielä korot – ja jos menen alas mihin tahansa, aion mennä alas onnellisimmassa paikassa maan päällä: Bloomingdalen kenkäosasto. ”

2. Hän voi olla # Zefronin suurin tuuletin.
“Olen rakastanut Zac Efronia siitä lähtien, kun hän soitti Troy Boltonia Lukiomusikaali,”Sanoi Hayes. “Eräänä päivänä hän kertoi The Grinderista ja kysyin Robiltä, ​​että hän olisi nähnyt Twitteriä. Hän sanoi: “Pikku Zacky? Hän on periaatteessa asunut kotonani ennen! “Sitten alkoi puhua siitä, onko hän liian vanha minulle tähän mennessä, mutta Rob sanoi:” Hänen täytyy päästä läpi minut ensin. “Olemme kuin rakastava perhe, mikä on mukavaa. “

RELATED: 11 Things to Watch televisiossa joulukuussa

3. Hän pitää mielellään yksinkertaista.
“My favorite kauneus näyttää on hieman ripsiväriä, jotain säätiö, pieni muoto ja punaiset huulet”, sanoi Hayes. “Käytän Too-Faced Better Than Sex Mascara, ja olen hyväksynyt suuren punaisen Chanel huulipunan mummosta. Yksi asia, josta olen todella kamala, on ääriviiva. Aina kun yritän tehdä sitä itse, äitini kertoo minulle, että minulla on oransseja raitoja kasvoillani. Joten kun teen omat meikki, en yritä sitä enää. “

Hana Hayes EMBED
Sarah Balch InStyle.comille

4. Hän tarvitsee nopeutta.
“Haluan todella lepopaikan”, sanoi Hayes. “Se on kuin laiska ihmisen kävelykone – kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on taipunut eteenpäin. Myös jokaisella on golfkärryt. Joten kun saan lisenssin, [kollegani] Connor [Kalopsis] ja minä saamme myös yhden. “

5. Hän on pakkomielle Moderni perhe.
“Rakastan Moderni perhe, ja show’s cast tekee heidän pöydänsä lukea vieressä, missä me teemme meidän “, sanoi Hayes. “Joka kerta kun istun alas, ajattelen miten istun paikoissa, joihin he olisivat voineet istua. Eräänä päivänä juoksin [Moderni perhe tähti] Ed O’Neill, ja hän kertoi minulle, että hän ajattelee, että Grinder on todella hauska. Meillä oli pieni harha hetki. “

RELATED: Telenovelan pukusuunnittelija sanoo Eva Longorian puvut ovat “All About Fantasy” 

6. Hän tekee mitä hän haluaa Instagramissa.
“Jos sinulla on jännittävä päivä, jossa teet paljon asioita, miksi et lähetä neljää kertaa päivässä?” Kysyi Hayes. “Jos joku ei pidä siitä, niin he eivät voi seurata minua. Koska jos jotain on todella söpö, aion julkaista sen. “Hänen suodattimensa valinta?” Käytän aina VSCO Cam C1: tä tai ensimmäistä mustavalkoista suodinta. ” 

7. Hän käyttää sosiaalisen median enemmän kuin vain itsekkäiden jakamista.
“Saan suoria viestejä ihmisiltä, ​​jotka kamppailevat siitä, että heitä kiusataan koko ajan, ja päädymme siihen, että heillä on todella pitkiä keskusteluja, joissa puhun heistä kaiken kautta”, sanoi Hayes. “On todella hienoa, että voin olla sellainen yhden yhteyden yhteys johonkin et edes tiedä – ja se on mahdollista vain sosiaalisen median takia.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 7

map