69-vuotiaana Richard Gere ilmoittaa tulevan isäksi uudelleen

Äskettäin olemme oppineet, että ensimmäisten äitien keski-ikä on noussut, ja samaa voidaan sanoa myös ensimmäisistä isistä. Ja vaikka hänellä on jo pieni poika, Richard Gere todella painaa neulaa viimeisimmillä uutisillaan: pian 69-vuotias tähti tulee jälleen isäänsä.

Espanjan pistorasian ABC mukaan Kaunis nainen näyttelijä ja hänen uuden vaimonsa Alejandra Silva, 35, odottavat. Gerellä on 18-vuotias poika entisen vaimonsa Carey Lowellin kanssa, ja Silvalla on 5-vuotias poika edellisestä avioliitostaan. Viime viikolla Carrie Underwood (myös raskaana) teki aaltoja sen jälkeen, että ikä 35 on liian vanha, jotta lapset niin … jotka eivät ilmeisesti ole totta muille kuuluisille. Geren edustaja ei vastannut välittömästi TyylissäVahvistuspyyntö.

Sulkeminen Gala Red Carpet - 64th San Sebastian Film Festival
Juan Naharro Gimenez / Getty Images

Vuodesta 2014 lähtien Gere ja hänen julkisuudenpitäjä vaalivat huhtikuun alussa siviiliseremoniaan ja myöhemmin juhlivat rakkauttaan New Yorkissa toukokuussa järjestettävään juhliin. Aikaisemmin hän puhui rakastumisesta komean näyttelijän kanssa. “Olin vähän kadonnut, ilman valoa, ja tietäen, että hän antoi mielestäni elämän merkitystä”, hän kertoi hola!. “Tunsin, että joku tavoitti ja osoitti minulle todellisen polun.”

Valmiina takaiskuille? Geren ensimmäinen vaimo ei ollut muuta kuin Cindy Crawfordia vuosina 1991-1995, ja myöhemmin hän naimisissa ja eronnut Carey Lowellin.

RELATED: Eva Longoria juuri tehnyt ensimmäisen punamattoaan kuukausien aikana

Haastattelussa Hollywood Reporter viime vuonna Gere kommentoi hänen poistettua läsnäoloaan Tinseltownissa, jossa teoriikan mukaan Kiinan markkinat eivät ole kiinnostuneita näkemään häntä näytöllä, ja hän on siksi menettänyt roolejaan. Älä huolestu, vaikka hänellä on varaa esiintyä pienemmissä elokuvissa, koska ilmeisesti kaveri on rullassa taikinaan.

“Olin riittävän menestyksekäs viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana, minulla on varaa tehdä nämä [pienet elokuvat] nyt”, hän sanoi.

Lucky vauva!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 + = 38

map