5 syytä Hairstylists on Obsessed kanssa Mason Pearson hiusharja

On paljon asioita, joista 100 dollaria voi saada sinut – pari konserttilippua, J. Crewin viihtyisä villapaita, herkkä Melissa Joy Manning -korvakorut. Se ei ylittäisi useimpien ihmisten mielessä luovuttaa kylmää, kovaa käteistä hiusharjaan. Mutta Mason Pearson ei ole mikään hiusharja. Kauneusmaailmassa se on status symboli, objet d’art – ja mikä tärkeintä – hiustenpuhaltimen paras ystävä. Siksi miksi:

1. Se kevyesti takut: Ei tarvitse maksaa teidän läpi solmua. L.A.-pohjaisen stylisti Bridget Bragerin mukaan “nailonharjakset auttavat harjaa kulkemaan hiusten läpi”. Ja se tekee tämän “ilman vetää tai vahingoittaa pääsi”, lisää N.Y.C. -tyylinen stylisti Tommy Buckett (jos se, tiedät hänen kuuluisan asiakaskunnansa kertoa hänelle).

2. Se on hyvä päänahan terveydelle: Päänahka ei ole seksikäs, mutta sen hyvinvointi on avain upeisiin hiuksiin. Brager, joka pyrkii Kiernan Shipkan ja Bryce Dallas Howardin säikeisiin, sanoo, että harjalla on lievä “puhdistusvaikutus, poistaa hilse juurista ja jakaa tasaisesti luonnollisia öljyjä” päänahasta ja säikeiden kärjistä. Koska harjakset ovat niin joustavia, sanoo Buckett, he hierovat hiertymän juuriensa sijaan.

3. Se saa hiuksesi hulluksi kiiltäväksi: Päällystämällä hiukset näissä luonnollisissa öljyissä, harja välittömästi kasvaa loistaa. “Kiillotusaine on uskomaton”, sanoo Buckett, joka laskee Felicity Jonesin ja Elisabeth Mossin asiakkaina. Ja kaikki tämä kiilto leikkautuu sumeisiin lentosäleihin: “Kun olen asetettu tai saan asiakas valmiina lyömään punaista mattoa, tiedän, että voin antaa hiuksilleen nopeasti yhden kerran, kun harja pienentää hiuslakkaa välittömästi”, sanoo Brager.

SAMANKALTAISET Tyylissä Toimittajat valitsevat parhaan hiustenhoitotuotteita vuodelle 2015

4. Se on versio jokaiselle hiustyypille: Bragerin mukaan mennä kaikkiin harjaspyyheversioon, jos sinulla on hieno keskipitkä hiukset, naaras-nailoni-sekoitus, jos sinulla on keskipitkä paksut hiukset ja kaikki nylon, jos hiukset ovat vakavasti paksuja.

5. Se kestää ikuisesti: “Minulla on ollut tämä Mason Pearson -harja kaksitoista vuotta”, sanoo Elizabeth Olsen ja Rachel McAdamsin kanssa työskentelevä L.A. -työ stylisti Mark Townsend. “Se on matkustanut ympäri maailmaa kanssani useita kertoja, ja koska se on ollut mukanani niin kauan, se on kaikki mustelmia ja poltettu minulta, joka asettaa sen alas raudaksi, mutta silti se tekee ihmeitä”, Townsend sanoo. Yläpuolella on tällainen ahdas harja? “Minun ei tarvitse huolehtia näyttelijä tai malli varastaa sen minulta!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 64

map