5 muokkaustangot, jotka tekevät kuvanmuodostuksen Cinch

Intensiivinen meikkiopetus ja perustekerrokset, peitevoide ja korostustyökalu tekevät muotoilusta tuntuvan suurelta kosmeettiselta haastattelulta, mutta sinun ei tarvitse olla massiivinen meikkipakkaus lisätäksesi määrittelyä kasvoillesi niin kauan kuin sinulla on käden ulottuvuus. Näiden tuotteiden avulla on helppo kuvitella poskipäät liikkeellä, joten näytät vaivattomasti määriteltyinä.

Tarte Sculptor Contouring Face Slenderizer
Täysin kaarevista poskipuista Tarte’s Sculptor on kaksitoiminen työkalu, joka korostaa ja muotoilee valon hehkuvuuden ansiosta. (24 dollaria; sephora.com)

Sonia Kashuk tyylikäs muotoilu
Ainekset, kuten pistaasipähkinä ja afrikkalainen pähkinäsiemenöljy, tekevät tästä kohtuuhintaisesta tuotteesta erittäin ihon- rauhoittavan sileän levityksen. ($ 11; target.com)

Nyx Kosmetiikka Wonder Stick
Kaksoispäätyinen kohokohta ja muotoiluosa on oikea työkalu, jolla saavutetaan hienoinen estovaikutus ilman liikaa vaivaa. (12 dollaria, ulta.com)

RELATED: Master of the Strobing: Uusi korostustekniikka sinun täytyy kokeilla

Amazing kosmetiikka Perfection Stick Cover ja Contour On the Go
Neljä sävyä käytettävissä, Amazing Cosmetics Perfection Stick voidaan salata, korostaa ja muoto. Pyyhkäise se läpikuultavaksi peitteeksi, joka voidaan sekoittaa veistetty täydellisyys. (23 dollaria, sephora.com)

Nudestix veistosydin
Totea tämä “ei-meikki meikki” oli kaikkialla – valitse vain neutraali sävy valikoimasta, joka on tummempi kuin ihon sävy, piirrä, tahriudu ja mene. (24 dollaria; beautylish.com)

KUVAT: Tyylissä Kauneus Paras Buys: Highlighters We Love

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map