5 Luxe T-Paidat Täysin arvoinen sijoitus

Jos on olemassa yksi perus, joka kannattaa käyttää rahaa, se on täydellinen tee. Onko koskaan ollut aikaa, kun tämä rento katto ei ole ollut muodissa? (Annamme sinulle vihjeen: Ei.) Tuleeko koskaan aika, jolloin tee ei ole täydellinen täydennys asuihin? Todennäköisesti sanomme.

Seuraavalla ostosmatkalla voit ohittaa kausikohtaisen kimmokkeen ja poimia tämän kulutuksen kaiken klassikon sijaan. Kauppa alla olevista viidestä parhaasta valikoimasta:

T jonka Alexander Wang puuvilla silkki tee

T by Alexander Wang
Kohteliaisuus

T by Alexander Wang ($ 235, shopbop.com) nimi melko paljon puhuu itsestään, ja Wang on kuningas korotettu ottaa tyylin perustiedot. Tässä on mahtavia hihansuuntaisia ​​mittasuhteita, jotka luovat vaivattoman rentoa ulkoasua.

KUVAT: Kauppa 16 tapaa päästä mokkana keväänä

Isabel Marant Split-hihat T-paita

isabel Marant Split Sleeve T-shirt
Kohteliaisuus

Isabel Marant on tunnettu tyylikkäästä ranskalaisesta esteettistään ja tämä tee ($ 210, matchesfashion.com) ei ole poikkeus. Se on myös täydellinen boxy muoto, kiitos split hihat.

Row Sabeen Jersey Tee

 Row Sabeen Jersey Tee
Kohteliaisuus

Brändistä, joka tunnetaan kaikkein luxe-perusteista kaikista luxe-perusteista, esitämme Teestä The Row (280 dollaria, farfetch.com). Jersey-kangas takaa, että se on yhtä pehmeää kuin voin.

KUVAT: 20 Street Style Stars Little White Mekot (LWD)

Saint Laurent Stonewashed Silk Tee

Pyhimys Laurent Wool Tee
Kohteliaisuus

Saint Laurentin ottama on yksinkertainen mutta seksikäs ($ 590; ysl.com). Alhainen V-kaula takaa helpon siirtymisen päivästä toiseen.

KUVAT: Kuinka käyttää kevään Trickiest-trendit

Valentino Puuvilla ja Lace Tee

Valentino Cotton and Lace Tee
Kohteliaisuus

Niille, jotka haluavat jotain hieman pukeutua, Valentino tarjoaa tämän kauniin numeron ($ 990, net-a-porter.com), jota tuetaan italialaisella pitsiä.

KUVAT: Shop Look: ’70s-Innoittamana

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − 86 =

map