5 kertaa Bachelor oli todella outoa seksistä

Tänä iltana Bachelorette, Becca Kufrinilla on tilaisuus saada intiimiä hänen suurten kameroidensa kanssa – kun hän ottaa finalistit Jason, Garrett ja Blake Fantasy Suiteen. Tämä seksuaalinen retkikunta on aika kunnioitettu perinne Bachelorissa Nation – ja mahdollisesti sen outo. Vaikka esitys koskee vain pysyvän rakkauden, yhteensopivuuden ja avioliiton löytämistä nopeutetulla aikataululla, rakkauden täydellisyys, jota he voivat löytää, on peitetty varovasti.

Ei ole vain, että kamerat asetetaan alas – mikä tietysti on järkeä (vaikkakin väitetysti tuottajat omistaa vasemmalla kädessä pidettävät kamerat sängyllä, jos lovebirds valitsevat). Se, että näytelmä sallii harvoin sanaa “sukupuoli” ilmaistuna ilmassa, ja kun se on, se melkein aina jättää merkin.

Miksi? Kuten historia on osoittanut, Bachelor Nation on tukahduttava suhde sukupuoleen. On erittäin mukavaa viihdyttää tanssia aiheen ympärillä (se on esitys avioliiton ennakoinnista, kunhan kaikki), mutta ei edessään sitä päätä. Franchising on kyse draaman vetämisestä ja kilpailijoiden pudottamisesta yksityiskohdista. Mutta kun joku heistä puolustaa puhumaan avoimesti siitä, mitä taulukoiden välissä tapahtuu tai ei, he ovat joko vihamielisiä tai pilkkaavia. Liiallinen seksuaalinen aktiivisuus on syy häpeään; eivät ole seksuaalisesti aktiivisia tarpeeksi on myös. Loppujen lopuksi Bach Nation, äärimmäisen läpinäkyvä näytös, ei ole aivan varma, miten käsitellä The Thing, jota se niin usein viittaa, joten se mieluummin pitää Fantasian juuri sen – fantasia.

Muista nämä tapaukset, mikä teki siitä selväksi Poikamies ei ole aavistustakaan siitä, miten kuvata nautittavaa, konsensuaalista, kunnioittavaa sukupuolta?

VIDEO: Portia de Rossi ei ole hullu siitä, että hän eroaa Ellen DeGeneresista

Juan Pablo : Thumbsdown_tone4:

Yksi Bach Nation -historiakirjojen mieleenpainuvimmista seksikkapaikoista liittyy Juan Pablo Galavisin, franchisingn 18. vuosisadan poikamies, ja kilpailija Clare Crowley. Muita tärkeitä toimijoita tässä kerronnassa: Juan Pablo’s misogyny ja kauhea kauhea persoonallisuus. Koko kauden ajan Juan Pablo käytti asemansa yhtenä isänä selvittääkseen, miksi hän kumartui kissan jakamisesta tiettyjen kilpailijoiden kanssa, kertoen naisille: “En halua tyttäreni näkevän isäänsä suudella 20 tyttöä.” (Kissing six oli tytär-ystävällisempi.) Clarin kanssa Juan Pablo oli kuitenkin innokkaampi tekemään enemmän kuin vain suudelma: kun he jakavat kauden ensimmäisen suudelman, he myös tunnetusti harrastivat seksiä meressä ryhminä Vietnamissa, viikkoa ennen Fantasy Suite-episodi – mikä on olennaista, kun on vihdoinkin luullella muutamia jäljelle jääneitä suuntareita tai sisustustarpeita katsojille kotona, kunhan et nimeä tekoa. Näin se meni alas: Clare ja Juan Pablo olivat mahtavaa aikaa ryhmälähetyksessään, kun Juan Pablo pohjimmiltaan teeskenteli, että kaikki muut naiset eivät olleet siellä. He valmistivat kylpytynnyreissä ja Juan Pablon hotellin uima-altaassa, ja Juan Pablo jopa antoi Clareille kyseisen yön ryhmän päivämäärän nousseen. Clare palasi Juan Pablon hotellihuoneeseen klo 16.00, ja he ottivat halunsa hämmentyneenä meressä.

Vaikka Juan Pablo oli mukana aamun pikkutunneissa, Clare ei tiennyt, hän ei ollut niin ylpeä kemikaalista kuin hän oli. Seuraavana päivänä Juan Pablo pahoitteli häntä vain keskenään sovituilla toimillaan. Hän sanoi: “Toivottavasti kukaan ei tiedä. Se oli hieman outoa minulle. Olen liian oikeudenmukainen ihmisten kanssa … Ehkä se ei ollut oikein. Minulla on tytär. En halua, että hän näkee, mitä tapahtuu, jos hän näkee sen. “Clare, joka oli ilmeinen näyttelijän edelläkävijä, siirrettiin uudelleen sekaantuneeksi virheelliseksi pelaajaksi. Hän teki sen Juan Pablon Fantasy Suite -tapahtumalle (kun oletetaan, että he ovat täyttäneet mullistuksensa), ja hän oli hänen kauden juoksija. Mutta lopulta hänet lähetettiin kotiin, sillä viimeisen yhden päivän aikana Juan Pablo kuiskasi jotain niin salaperäistä Clarea kohtaan. Hän sanoi olevansa “järkyttynyt”. “Hän päätti kertoa minulle jotain, jota nainen ei halua että hän ei tunne minua ja jotain seksuaalista asiaa, jota en halua toistaa, se oli loukkaavaa ja se oli loukkaavaa. ” Hän kuitenkin paljasti seksuaalisen asian, ja se väitettiin: “Rakastan sinua, mutta en tiedä sinua.”

RELATED: 50 naista miksi he lähettävät alastomia

Colton Bachelorette - Embed
ABC

Maailman 2 kuuluisimmat neitsyt

Aiemmin tällä kaudella Colton teki otsikoita, kun hän tunnusti Bachelorette Becca Kufrinille, että hän on neitsyt. Mutta Ashley I. on franchising’s suosikki ja merkittävin (nyt-entinen) neitsyt. Chris Soulesin kauden kilpailijana Ashley myönsi, ettei hän ollut koskaan harrastanut seksiä – koska hän odotti oikeaa henkilöä (ei kuitenkaan avioliitosta). Hän oli pettynyt siihen, että tämä vaikutti negatiivisesti hänen suhteeseensa Chrisin kanssa. “Sanoin Chris Soulesille kyseisenä kautena, ja minun on oltava rehellinen, en usko, että hän ajatteli olevansa erittäin houkutteleva”, hän muistutti. “Luulen, että hän ei enää katsonut minua seksuaalisena esineenä – tunsin muutoksen suhdettamme.” Online, Ashley I: n vilpitön keskustelu seksuaalisuudesta herätti avoimen keskustelun. Mutta näytös muuttui Ashley I: stä hiljaiseksi dating pariahiksi ja muuttui tilaksi neitsyksi yhdeksi pisimmän pitkäaikaisista punchlineista; se voi olla myös hänen julkishallinnon antama nimensä Bachelor Nationissa. Jokainen ihminen, joka hänet päiväsi, oli ylistetty yrittäessään tehdä asioista naispuolisen naisen (oh!) Ja sitten, kun hän vihdoin seksiä, tiedot pidettiin lukossa ja avaimessa.

Samaan aikaan osuma entisen NFL-pelaajan Coltonin tunnustuksesta kokosi äärimmäisen järkytyksen, sitten tuen ja lopulta hylkäyksen Becca. Mutta show yritti käyttää sitä saadakseen myötätunnon hänelle. Toisin kuin Ashley I, Colton ei tuntenut muutosta suhteessaan Beccin ystävän ja Coltonin entisen rakkauden kiinnostukseen Tia palasi viime viikolla esitykselle ja professoi hänen jatkuvaa himoaan häntä kohtaan. Jos näin ei olisi tapahtunut, Coltonin Hot Virgin -statusta kutsuttiin vuorollaan, mikä merkitsi kunnioitusta ja aitoa lähestymistapaa rakkauteen.

RELATED: 7 Gynekologit # 1 Kysymys potilaat kysy

Ashley I Bachelorette - Embed
David Livingston / Getty Images

Kuinka villi on Nick Viall?

Nick Viallin kauden aikana Poikamies, sukupuoli juhlii tavalla, jota ei koskaan ollut näyttelyssä. Hänen vastineensa tämänpäiväisestä jaksosta Nick otti kolme naista Fantasy Suiteen, hänen lähiajansa Vanessa Grimaldiin, tulevaisuuden tulevaisuuteen Bachelorette Rachel Lindsay ja Raven Gates. Ravenin iltana sarjasta tuli tärkeä, koska Nickin hartioilla oli paljon ratsastusta; Ravenin mukaan hänellä ei ollut koskaan ennen orgasmia. Tänä yönä Nick tuli ensimmäinen mies, joka antoi hänelle yhden. Ensimmäisen orgasminsa jälkeen hän parasi ympäri Suomea, kuten joulu aamu, ja Saint Nick oli vieraillut. Hän kertoi kameroille: “Sanon tämän – Nick on todella hyvä siinä, mitä hän tekee.” On vaikea sanoa, onko Ravenin vihje, vihje, huudahtaa, naurahdus Nickin seksuaalisesta kyvyydestä ja kasvanut nainen, joka ratsastaa kiskoilla ja leikkii lumi sen jälkeen, kun hänellä oli ensimmäinen sukupuolen hyvä yönsä, teki enemmän infantilisoimaan hänet tai ääneen-sensationalisoimaan yönsä yhdessä.

Jos olet faneja näyttelystä, tiedät, että tämä ristipisto ei ollut Nickin ensimmäinen kerta Fantasy Suite -ohjelmassa. Ennen siirtymistään sarjan lyönti Nick oli kilpailija sekä Kaitlyn Bristowen kaudesta että Andi Dorfmanista. Hän päättyi molempien riveissä. Sen jälkeen, kun Andi ei valinnut Nickia, hän kirjoitti hänelle muistomerkin Viimeisen ruusun jälkeen erityinen, “Jos et rakastunut minuun, en vain tiedä, miksi rakastit minua.” Tämä yksi lause ja seksi sukupuolen aikana tapahtunut seksi aiheutti sellaisen sekaannuksen, että monet otsikkoa siitä, miksi hän myönsi, että seksiä Andin kanssa pyysi Internetiä. Mutta mikä oli järkyttävää vuorovaikutuksesta, Nick ei paljastanut, mitä he jakavat tässä huoneessa tai jopa, että hän tunsi henkilökohtaisesti pettääkseen, että se muistutti mitä Andi luultavasti jakaa muiden kilpailijoiden kanssa toisissa Fantasy Suitesissa; että franchising suuttui nimenomaisesti siitä, että bacheloretten sukupolveen varattujen kolmen huoneen sisällöt tapahtuivat seksiin. Poikamies ja sen offshoots kaikki vaan selvittää, mitä tapahtuu suljettujen ovien takana – mutta itse asiassa kirjoittamalla sen pois? Pyhäinhäväistys.

LIITTYVÄT: Yllättävää tapaa parantaa itsesi sekoitusorinaa

Para-Dicey

Poikamies franchising’s tuhma askel-lapsi, Bachelor in Paradise, toimii kesän lopussa, ettemme kärsisi Bachelorette peruuttamista. Se vie heittoja kausia aiemmin ja sulkee heidät rannalle Meksikossa. Tarjolla on rajoittamaton määrä alkoholia ja tuoreen hännän kiertävä ovi. Kuten jokaisen franchising-näyttelyn yhteydessä, väitetty tavoite on löytää rakkaus, mutta sen muoto – jossa jokaisella kierroksella yksi sukupuoli äänestää vastakkaisen sukupuolen jäseniä saarelta – kannustaa kilpailijoita viettämään joku (kuka tahansa!) Nopeasti … tai menettää paikkansa. Lisäksi ympäristö antaa osallistujille lähes 24 tunnin käytön toisilleen. Viime vuonna tämä dynaaminen – yhdessä näytelmän tunnetun tavan kanssa palvella vaarallista alkoholimäärää – vaikutti näyttelyn suurimpaan ja bruttomaan tiedossa olevaan skandaaliin, mutta se lopetti tuotantonsa viikoilla.

Viime kesänä kesäkuun 4. päivänä 2017 Corinne Olympios ja DeMario Jackson liittyivät yhteen BiP huvila-altaat. Tuottajat havaitsivat kohtauksen, ja Corinne inebriated state herätti huolta yhdestä niistä. Tämä tuottaja koki, että DeMario käytti hyväkseen Corinnea ja ilmoitti siitä, jolloin tuotanto keskeytettiin, jotta ABC voisi suorittaa tutkimuksen. Tänä aikana Corinne julkaisi lausunnon, jossa sanottiin: “Olen uhri ja vietin viime viikolla yritettäessä tuntea mitä tapahtui 4. kesäkuuta. Vaikka minulla on vähän muistoa tuosta yöstä, jotain huonoa tapahtui … Naisena , tämä on minun pahin painajaiseni ja se on tullut todellisuudeksi. “Hän myös paljasti, että hän oli tuolloin reseptilääkkeiden ja alkoholin vaikutuksen alaisena. Mutta kesäkuun loppuun mennessä sekä Warner Brothers että Corinne: n lakimiehet eivät löytäneet mitään tuotannon tai DeMarion väärinkäytöksiä, ja Corinne julkaisi seurantakertomuksen, jossa selvitettiin, ettei hän syyttää kumpaakaan osapuolta siitä, että hän ei ole tietoinen hänen henkisestä tilastaan tapaturma. “Se voi näyttää siltä, ​​että sinä olet täysin läsnä ja kokonaan siellä, ja mieli ei voi olla missään lähellä”, hän sanoi.

Näyttely jatkuu ilman kumpikaan niistä, ja kun se ilmestyi, katsojaa kohdeltiin Chris Harrisonille, joka antoi näyttelijöille seksikasvatusseminaarin. Hän viittasi Corinin ja DeMarion välille (“paljon kyyneleitä irrotettiin”) ja pyysi kilpailijoita selittämään, miten he kokivat koko koettelemuksesta (he eivät syytä missään) ja että ne nopeasti ja siististi pois tieltä , ryöstely alkoi alkaa. Tapahtumaa ei koskaan tunnistettu suurempana ongelmana, mikä herättää huolta kilpailijoiden yleisestä hyvinvoinnista. Mitä olisi tapahtunut, jos tuo tuottaja ei olisi kutsunut virheeksi? Ja tämä on tapahtunut monta kertaa ennen ja mennyt ilmoittamatta?

Lopussa, Poikamies esittelee muutamia halutun, kunnioittavan, merkityksellisen sukupuolen malleja kahden tasa-arvoisen kumppanin välillä. Sen sijaan näemme seksiä häpeän lähteenä tai yhden osapuolen voimaa tai pahimmassa tapauksessa ei-konsensusta.

Voiko se lopulta purkaa tuosta muotista ja nykypäivään? Becca, johtavat tietä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 95

map