5 ihmistä Kerry Washington rakastaa sosiaalista mediaa

Kerry Washington voi olla yksi suosituimmista näytönohjaimista, mutta emme myöskään saa tarpeeksi sosiaalista mediaa. Me rakastamme kaikkia Instagram-nappulaa, selfieiltä hänen glam-osastoltaan lähikuviin hänen häikäisevästä maniksesta ja vihjeistä siitä, mitä seuraavaksi on Skandaali. Hänen vierailijapäivänään osoitteessa InStyle.com, pyysimme tähtiä jakamaan, kenen kanssa hän rakastaa seuraamaan valokuvien jakamisen alustalla. Seuraa häntä Instagramissa osoitteessa @kerrywashington.

1. Rakastan seuraavia Sarah Jessica Parker. Luulen, että hän on fantastinen!

Minulla on kunnia olla ehdolla InStylen “Social Media Rookie of the Year” -palkinnoksi! Tämä on jännittävää, koska olen työskennellyt kovasti töitä murtautumaan tähän uuteen maailmaan. Sekä tässä tilissä että tarkemmin minun @sjpcollection -tililleni. Oi niin monta tuntia (rookie!) Olen yrittänyt kaapata ja kuvata täydellistä kuvaa. Olen todella nauttinut oppimasta uutta tapaa olla yhteydessä ja kommunikoida kaikkien kanssa. Vilpittömät kiitokset ja kiitokset siitä, että minulle on helppoa. X sj http://www.instyle.com/instyle/mobile/specials/social-media-awards/

Kuva, jonka SJP (@sarahjessicaparker) on kirjoittanut

2. Jimmy Kimmel on erittäin rakas ystävä ja todella hilpeä. Mielestäni hän on niin hauska.

#superselfie @BillClinton @HillaryClinton @ChelseaClinton #ASU

Jimmy Kimmelin (@jimmykimmel) lähettämä valokuva

3. Rakastan myös Mindy Kaling. Hän on niin uskomaton.

Off Colbert ja @cnaselli (hiukset) ja @dmartnyc (meikki) säästäneet parhaan. Näytän 1960-luvun fasistisen diktaattorin vaimolta!

Kuva Lähettäjä Mindy Kaling (@mindykaling)

4. SkandaaliLuoja, Shonda Rhimes on hilpeä. Hän on todella hauskaa.

Rakastan tätä valokuvaa niin paljon! Torstai-iltana! #shondaland

Kuva, jonka lähetti Shonda Rhimes (@shondarhimes)

5. Minä todella pidän Alex Wagner. Hän on vain älykäs siitä, kuka siellä on uutismaailmassa ja tekee todella hauskoja, mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä asioita sosiaalisessa mediassa.

Kääntää! #NowWithAlex alkaa nyt #msnbc: ssä

Valokuva, jonka on lähettänyt NYT Alex Wagnerilla (@nowwithalex)

Haluatko enemmän vierasjulkistamme Kerry Washingtonista? Käy hänen InStyle.com -sivullaan nähdäksesi uusia tarinoita ja gallerioita parhaimmista ulkonäöistään.

Kerry Washington on tänään InStyle.com Vieras-editori! Tutustu koko päivän ylelliseen sisältöön suoraan näyttelijästä itseltään. Siirry osoitteeseen instyle.com/kerryday.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 65

map