5 Asiat, joita emme voi odottaa vuoden 2015 Macy’s Thanksgiving Day Paradessa

Ne meistä, jotka eivät ole kyllästyneet ruoanvalmistustöihin, aloittavat yleensä kiitospäivän aamulla virittämällä vuosittaiseen Macy’s Thanksgiving Day -paratiittiin. 8 000 osallistujaa-Ilmoitukset, ilmapallon käsittelijät, marssivat bändit jne. – se on spektaakkeli, joka pitää sinut käytössä, kunnes on aika alkupaloja ja schmoozing etäisten sukulaisten kanssa. Tämän vuoden kokoonpanoissa on yksinomaan 17 ilmapalloja, 27 kellua, 1 100 cheerleaderia, yli 1 000 klovneja, 12 marssibändiä ja itse Joulupukki. Alla, viisi syytä, miksi päivitämme huomenna sohvalla.

1. Upouusi Peanuts kellua. 
Tänä vuonna kuusi uutta kellua tekee debyyttinsä paraatiin, mukaan lukien “Snoopy’s Doghouse” (alla), juhlii 50 – vuotisjuhlaa Charlie Brown joulu

kiitospäivä Parade 2015 EMBED
Kohteliaisuus

2. 1924 Ford M -mallipoottori T. 
Varsinaisauto rakennettiin samana vuonna, jolloin paraati perustettiin – täydentää päivän mittainen kokoonpano.

RELATED: Kuinka valmistautua viimeisen minuutin kiitospäiväjuhlille, joka vielä maistuu hämmästyttävältä

3. Julkkikset spontaanisti laulavat. 
Pat Benatar, Mariah Carey, Shawn Mendes, Rachel Platten, Jordin Sparks, ja enemmän on ajoitettu näkyviin, ja mahdollisesti vyö pois joitakin kappaleita. 

4. Teatteriesityksiä.
Teatteri-geeksit, huomio: Broadwayn näyttelijöiden valokuvat Viulunsoittaja katollaEtsimässä Mikä-mikä-maataKuningas ja minäJalkaasi!, ja Jotain rottia! esiintyy 34. kadulla Macyn myymälän edessä. Myös NBC: n esikoiskuvaus tulee esille Wiz Live,  samankaltaisen vuoden 1975 Broadway-musiikin sopeutuminen.

RELATED: 7 Vinkkejä estääkseen kiitospäivän ryöppy

5. Nostalginen ilmapalloja. 
Muutama avaintekijä palaa jättimäisen pomppulinnan muodossa, mukaan lukien Hello Kitty, Paddington Bear, Pikachu, Pillsbury Doughboy ja SpongeBob Squarepants. Ja toivottavasti kukaan ei jumittunut puuhun.

89. vuosittainen Macyn kiitospäivä-paraati ilmestyy NBC: ssä klo 9.00 ET 26. marraskuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map