40 dollarin sneaker, jonka Allison Williams ei voi lopettaa

Tosiasia: Allison Williams rakastaa Kedsia. Hän rakastaa heitä niin paljon, että hän veti jouset ja sai joitakin hänen näytön merkki Marnie käyttää viime kaudella Tytöt. Hän sai jopa 86-vuotiaan isoäitinsä koukkuun heihin ja kaikkiin hänen ystäviinsä (“Muodin trendi tapahtuu yhdeksänkymmenkertaisessa Connecticutissa”, Williams nauraa). Keds kaksi vuotta sitten lähestyi häntä 100-vuotisen kampanjansa edessä, ja päätös oli hyvin selkeä. Leikkaa nykypäivän, ja julkkis-brändisuhde on edelleen voimakas. 

“Keds on aina ollut elämässäni, ja olen todella rikkaita niistä tuotemerkeistä, joihin olen sopusoinnussa. Minun ei tarvitse teeskennellä, että sopeutan moraaliai sopivaksi niihin, joista puhun,” Williams kertoo meille viimeisimmät ampua brändillä (katso edellä). “Keds ja minä olen samaa mieltä niin monista tasoista. Heidän slogaani,” Ladies first “, on jotain, josta en ole kovinkaan huolissani, vaan tyttöjen ja naisten asettamisesta ensin ja varmistamasta, että voimme olla naisellisia ja tyylikkäitä ilman tunne, että uhraamme kykyä ottaa vakavasti. “

Liittyvät: Allison Williams Best Red Carpet Style

Williams saapuu settiin, joka on sisustettu rentoon harmaaseen Outdoor Voices -takkiin, jossa on pari Camo “Chillax Ripstop” -klipsiä – tyyliä, jota hän sanoo, on hieno matka. Todistaakseen, hän liukastelee yhden ja demos kuinka helposti kokoontaitettava se on. “Katsokaa, he käyttävät nollaa tilaa”, hän huomauttaa. Ja sitten voittaa myöhemmin. “Ja pahoillani, että paljastat varpaani sinulle haastattelussa.”

Hän omistaa noin 30 paria Kedsia, ja hän käyttää niitä kaikkia. Mutta hänen kaikkien aikojen suosikki? Se olisi valko-valkoisia mestareita ($ 40; keds.com). “He ovat todella monipuolisia”, hän sanoo. “Käytän niitä jatkuvasti, ja minä saan heidät likaisiksi koko ajan, ja huomaan, että minä käyn läpi useimpien parien joukosta, piten heidät etupihalle ja heittävät heidät aina, kun kävelen [pup] Moxie, he ovat minun go-to kävely-kenkä. “

Voit myös ostaa Keds Champions sneakerin osoitteessa zappos.com, macys.com ja kohls.com.

VIDEO: Katso Allison Williamsin Keds-kampanja

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 54

map