4 pika-korjausta sujuviin staattisiin osiin

Instagram-kelvollisella lehdellä kaikkialla ja PSL: n paluulla on vaikea tuntea alas mitään syksyyn liittyvästä. Mutta kuten villapaidat palaavat, niin on myös ärsyttävää staattisten hiusten ongelma. Hiustyypistä riippuen staattiset säikeet voivat olla vähäisiä haittoja tai tyyliä heikentävää tilannetta. Joten me laitamme jalkaamme ja meidän flyaways-alas näiden neljän hakata, joka pitää vaiheessa viisi clingers heidän paikkansa koko kausi.

Ohita muovia
Muoviset kammat ovat ehkä yksi staattisten hiusten huonoimmista tekijöistä. Samasta syystä, että muovipallon hankaaminen teidän säikeille tekee ne pysyvän päädyssä (sillä on kyse negatiivisista ja positiivisista latauksista), jolloin muovinen kampa ajettaessa kuivien hiusten läpi tekee vain staattisen tilanteen pahemman. Vaihda metallikampaan, joka voi todella auttaa pitämään staattista (taas metallin latauksen takia) eikä koskaan katsoa taaksepäin.

RELATED: Löydä täydellinen harja

Pyyhkäise kuivausrummun päällä
Lisäämällä hatut ja huivit kylmempiin sään vaatekaappeihin, staattinen yleensä tarvitsee pysähtyä koko päivän. Pakkaa kukkaro muutamilla kuivausrummilla ja anna karjasi juuren kärjen hiomiseksi, kun hiukset alkavat liikkua ylös ja poissa.

Lisää vettä
Staattiset säikeet ovat haudutettuja säikeitä, ja kun tarvitset erittäin nopeaa korjausta, vesi on paras ystäväsi. Levitä muutama tippa (niin vähän, että hiukset kuivuvat melkein välittömästi sen jälkeen) hiuksiin puoliväliin asti, jotta ne voisivat hämmentää lentokoneita kiireessä, ennen kuin pystyt tekemään entistä hämämpää ratkaisua.

RELATED: Kolme uskomattoman helppoa korjausta hienoille hiuksille

Oletus staattiselle vartijalle
Se ei ehkä ole yhtä kaunis kuin jotkut muut tunnetut hautakammikot, joita olet yrittänyt, mutta Static Guard (5 dollaria 5,5 oz: n myrskyjä) on salaisuutesi (vakavasti se on pesula käytävää) ase taistelussa. On vähän tiedossa, että suihke, joka on turvallinen kaikille kankaille, on myös turvallinen hiuksillesi. Nopea suihkutus harjalla tai kädillä ennen kampaamista hiusten läpi pitää staattiset vaivat tarkistaa koko päivän. Spray sisällä hatut ja huivit lisätty suojaus.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map