3 Oppituntia Kendall ja Kylie Jenner oppivat alkavasta vaatetuslinjasta

Kendall ja Kylie Jenner ovat jo kahden vuoden ajan olleet nimensä mukaisia ​​vaatetuslinjoja, ja linjan menestys on aiheuttanut tähtisysähtien heijastamisen.

Haastattelussa WWD, Jenner-sisaret avasivat liike-opit, jotka he ovat oppineet, koska Kendall + Kylie on käynnistetty.

“Tuotemerkin luominen vie aikaa ja avain kuuntelee asiakkaitamme ja luo uutuutta jokaisen kauden luokissa, joita hän rakastaa meiltä”, Kylie sanoo.

Kuuntelemalla asiakkaitasi ja luomalla uutuutta ovat molemmat hyviä vinkkejä, mutta mitä muut voivat pyrkiä muotisuunnittelijoille muistaa?

“Luota siihen, että riskinotto on sen arvoinen ja jos me rakastamme niin fanitkin”, Kendall sanoo.

VIDEO: Kendall Jennerillä on valtava rengas hänen hääjuhlaansa

Kendall ja Kylie eivät todellakaan ole ujo siitä, että se vaarantaa kaiken muodin. Erityisesti hiljattain käynnistyneet (ja myöhemmin vedetyt) bändipaidat herättivät melko ristiriitoja, ja sisaret antoivat anteeksipyynnön mallille.

Kysyttäessä haasteista, joita he ovat kohdanneet, mutta Kendall keskittyi toiseen näkökohtaan kokonaan.

“Kun Kylie ja minä käynnistimme tämän linjan, olimme niin nuoria ja vielä selvitimme omaa persoonallista tyyliämme ja mitä rakastimme … rakentaa brändi ja yrittää selvittää kuka K + K -asiakkaamme oli ja mitä hän halusi sen päälle oli varmasti haaste “, sanoi Kendall.

RELATED: Kylie Jenner ratsastaa hänen nilkka tatuointi Tyga Split jälkeen

“Nyt katsomalla toiselle puolelle ja tietäen, mitä me rakastamme ja mitä haluamme, on hämmästyttävä”, hän sanoi. “Nyt voimme yhdistää nämä kaksi ja luoda tyylejä, joista hän tulee takaisin joka kausi.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 7

map