Nuo uusi huulitiima huutavat enemmän kuin pelkäävät vain väriä. Koska kaava on erilainen kuin huulipunasi, se toimii nesteen kanssa, kuten Stilan Acai Crush ($ 24; nordstrom.com) tai Benefit’s Posietint ($ 30, ulta.com), jotka vaativat erilaisia ​​sovellustekniikoita. Tarte’s LipSurgence ($ 24; sephora.com) ja Revlon’s Colorburst ($ 7; target.com) ovat parempia tarkkuutta varten, samoja esisovelluksen sääntöjä sovelletaan edelleen. Varmistaaksemme, että täydellinen, vain-puremainen vaikutus, me hahmotteli kolme sydänsääntöä, joita sinun tulee noudattaa, kun huulet tahriin. 

RELATED: Kiitos myöhemmin: Tom Ford käynnistää Drake-inspiroivan huulipunan

Sinä valmistelet huulet sopivasti

Lip-tahrat ovat kuivempia kuin huulipunasi, ja ne voivat korostaa mahdollisia puutteita, jos et ryhdy asianmukaisiin toimenpiteisiin ennen värjäämistä. Nosta huulipuna, kuten Sara Happin huulipuikko – olemme pakkomielle hänen Red Velvet -makuaansa ($ 24, nordstrom.com) – ja työskentele pienellä määrällä kaventasi ylitse ja poista kuiva iho.

RELATED: Kaikki Vampy-huulivärit, joita tarvitset tänä syksynä

Pidä huulirasva lähellä käsiä

Lopullinen synti, joka liittyy huulten tahrojen yllämiseen? Ei sovelleta pyyhkäisyä huulirasva ennen lakaistaan ​​värillä. Suojaava kosteuttava kerros säilyttää sen kuivan ihon, jota työskentelitte niin vaikeasti poistaaksesi edellisessä vaiheessa, antaa tahraa ylimääräistä pysyvää tehoa ja tekee kokonaiskäyttökokemuksesta paljon mukavampaa. Muista tuoda se myös käsilaukkuun ja korottaa vaikutuksen koko päivän. Rakastamme klassista Smithin Rosebud Salve ($ 6, ulta.com)

RELATED: 6 merkkejä olet riippuvainen Lip Balm

Sinä pidät kiinni “Vähemmän enemmän” -mallissa

Yksi huulitienten kauneista asioista on se, että sinun ei tarvitse paljon tuotetta antaa seksikkäälle huulille. Jotkut saattavat saada heidät pois siitä, kuinka kauan kaava on, varsinkin jos suuntaat taajuuden läpinäkymätöntä päätä vasten, mutta vastustaa kiihkeästi kerääntyä tuhansia tuotteita kerralla. Koska useimmat tahrat ovat melko nesteitä tai läpikuultavia, liikaa voi liukua ja sotkeutua, joten käytä vaaleaa kättä ja käytä väriä toimivissa kerroksissa. Kun olet saavuttanut haluamasi voimakkuuden, käännä se kokonaan silmiinpistävillä huulirasvoilla.