2018 Oscar Stage on koristeltu 45 miljoonalla Swarovski-kiteellä – katso sitä täältä

Kamerat voivat keskittyä siihen, mitä julkkikset käyttävät Oscarin punaisella matolla, mutta näyttelyn sisällä joku on vastuussa siitä, että paikka itsekseen näyttää miljoona taalaa.

Anna Derek McLane, suunnittelija, joka on haluttu muuttamaan Hollywoodin Dolby Theatesta unelmoiva elokuva kaikille ehdokkaille tähdille, vierailijoilleen ja isäntänä Jimmy Kimmelille. Kuudennen vuoden peräkkäin Akatemian palkintojen järjestäjät ottivat McLanea tekemään tämän taikaa Swarovskin, brändin, joka on paljastanut Oscar-vaiheen viimeisen 11 vuoden ajalta. Ihmeellinen nähdä, mitä kaikki 45 miljoonan kiteet näyttävät yhdessä? Katso tämä yksinoikeus renderöinti alla.

Oscar stage embed
Swarvosken ystävällisyys

McLane painotti runsaasti uutta prosceniumia – ylempää kaarevaa rakennetta, joka ympäröi näyttämöä -, jolla on todellakin yli 45 miljoonaa kiteä sekoitettuna kahdeksankulmaviileihin, metalliin ja peilattuihin materiaaleihin. Tarvitaan 32 ihmistä, jotta tämä pala elää, joka painaa 15 500 kiloa ja kesti yli 3,250 tuntia. Yhdessä rakenteen kiteet kattavat noin 1,750 neliömetriä tilaa, mikä on eeppistä.

RELATED VIDEO: Right Now: Akatemian palkinnot Red Carpet Rolled Out – Hollywood Boulevard

“Aloitin tämän vuoden Oscarin suunnittelun rohkealla uudella prosceniumilla, jonka innoittamana kuva, jonka olin nähnyt pirstoutuneesta peilistä. Muodot tuntuivat lähes luonnollisilta, kuten geodin sisäpuolelle. Tästä tuli koko joukko muita elementtejä, jotka kaikki leikkivät heijastuvuudella ja valonlähteillä. On hyvin moderneja elementtejä ja muita, jotka viittaavat Hollywoodin hallintoon. Mutta heidän heijastuvuutensa on se, mikä yhdistää ne yhteen, McLane kertoo Tyylissä inspiraatiota.

RELATED: Miten katsella 2018 Oscars Online

Lisäksi hän työskenteli Swarovskin kanssa pukeutumalla lavalle verhoilla, joissa on yli 80 000 kiteistä, oopperaatikoita, joissa on yli 23 000 kiveä, ja kelluvat Oscarit, joissa on yli 140 000 kiteä (alla). Se on paljon blingiä.

Oscar stage embed
Swarovski-ystävällisyys

Mielenkiintoinen asia on, että Swarovski on auttanut toimittamaan Hollywoodin taikaa vuosia. Heidän kiteensä tekivät elokuvan debyytti Vaalea Venus mukana Marlene Dietrich, ja on sittemmin sisällytetty Kauneus ja peto, Oz-velho, ja Aamiainen Tiffanylla.

Catch the 2018 Oscars sunnuntaina 4. maaliskuuta klo 8 ET ABC: ssä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 38

map