Jos mustat mekot ja tuxedot Golden Delaysin punaisella matolla saatat sinut pois vartiosta, saatat haluta valmistautua, koska Grammysin taiteilijat tekevät jotain vastaavaa sunnuntaina. Golden Globen muotivirta oli Time’s Up -liikkeen tukemana, ja muusikot haluavat antaa mahdollisuuden antaa samaa tukea.

Älä kuitenkaan odota, että mustat asut ovat kaikkialla. Sen sijaan, että yllään yhtenäisiä värejä, tämän vuoden Grammysin muusikot käyttävät valkoisia kukkia osoittaakseen uskovansa Time’s Upiin.

Grammy red carpet, grammys times up, grammys metoo, grammys dresses, grammys outfits, grammys looks, grammys fashion
Lester Cohen / WireImage

Roc Nationin vanhemmat varapresidentit Meg Harkins ja Karen Rait kokoontuivat suunnitelman ymmärtämättä, ettei olemassa ole jo olemassa olevaa, Mainostaulu raporttien.

He keräsivät kymmenkunta naista musiikista puhuttaakseen siitä ja päättivät käyttää valkoisia ruusuja nyökkäyksenä mitkä sufragetteja oli protestoissa.

“Se on tärkeä keskustelu poliittisesti maassamme, ja se on myös keskustelu, jota meidän on oltava sisäisesti taiteilijoiden ja yritysten kanssa”, sanoi Harkins. “Meidän on sanottava, jos joku tuntee, että heitä syrjitään ja he eivät ole turvallisia heidän työpaikoillaan, heillä on ihmisiä, jotka tukevat heitä.”

RELATED: Kuka tulee esiintymään 2018 Grammysissa?

Joten mitkä taiteilijat osallistuvat?

Mukaan Mainostaulu, muutaman muun muassa Halsey, Rapsody, Kelly Clarkson, Cyndi Lauper, Dua Lipa, Rita Ora ja Tom Morello.

“Minulle valkoinen ruusu edustaa solidaarisuutta ja rauhallista, kaunista tukea”, Ora kertoi Tyylissä. “Toivoni on, että whitherose-liike on vasta alkua.”

Teollisuuden sisäpiiriläiset ovat toiveikkaita siitä, että musiikki-maailma on ajautumassa Hollywoodin alkuvuonna käynnistämän aktivismin aallolle. “Nämä ovat asioita, jotka ovat olleet tutkan alla niin kauan”, kertoi meille muusikko ja tuottaja Linda Perry, viitaten väärinkäytöksiin, jotka koskivat liiketoiminnan väärinkäyttöä, erityisesti Keshasta. “On vaikea sanoa, mihin tämä on menossa. Voimme vain toivoa, että uusi baari on asetettu ja että täältä ulos naiset voivat tuntea itsensä voimakkaammiksi ja tietää, ettei heidän tarvitse peittää.”

Viritä Grammyille sunnuntaina 28. tammikuuta CBS: ssä.