2 Dope Queensin Phoebe Robinson ja Jessica Williams saavat karvan hiuksista

Siitä lähtien Phoebe Robinson ja Jessica Williams tapasivat ensimmäisen kerran Daily Show segmentti noin musta tukka sotilas-hiukset on liima, joka on pitänyt ystävyyttään yhdessä. Tämän kohtalokkaan päivän jälkeen näyttelijä-koomikot ovat purkaneet painavan aiheen ja muiden surmansa sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä New Yorkissa asuviin koettelemuksiin ja kärsimyksiin niiden erityisbrändillä, jossa ei ole ristiriitaista, kulttuurisesti merkityksellistä huumoria heidän 2 Dope Queens podcastin ja Brooklyn-pohjaisen elävän komedianäyttelystä.

Nyt ensimmäistä kertaa pari tuo nauramaansa kovaa rappuaan pienelle näytölle, jossa on neljä tuntia kestäviä HBO-erikoisuuksia, joista yksi on Sarah Jessica Parker ja joka keskittyy “hiihtomatkoihin” (käännös: henkilökohtainen trajektori oman kampauksensa). Ensi-iltansa 2. helmikuuta klo 11.30 Robinson ja Williams istuivat Tyylissä Sundance-elokuvajuhlilla keskustelemaan hiuksista kaikessa kunnassaan.

Mikä on hiustenlähtö?

PHOEBE ROBINSON: Se on syntymästään lähtien, ja sinulla on kolme hiustetta päähänsi, kun olet viisi ja vanhempasi antavat sinulle tämän söpö-haaran leikkauksen, kun olet keskellä koulua ja sinä kirjaimellisesti näytät sekaisin , sitten palaat aikuisena ja näytät söpöltä, kuten me. Tulet selvittämään kaksikymppisenä, mitä tyyliäsi on. Jokaisella on ylä-ja alamäkiä, jopa Angela Davis tai Jennifer Aniston. Heillä kaikilla oli osumia ja hiuksia. Haluamme juhlia kuvitellessamme sitä.

JESSICA WILLIAMS: Puberty oli suurin hirviö. Sitä ajattelen eniten, kun herään keskellä yötä. Siksi puhumme kunnioittamasta matkaa – olipa hiuksesi tietyllä tavalla, jota et pidä, tai sinä kestit jotain dweeb: tä, josta olet hämmentynyt. Ei tarvitse nauraa, vain kunnioittaa matkaa.

Milloin olet tullut pakkomielle hiuksilla?

JW: Musta hiukset sitoo minulle kaikki muut mustat naiset, jotka tunnen. Se on meidän kruunu, tavalla. Hiukset ovat syvästi henkilökohtaisia. Pidän siitä, etten mielestäni tuomitse – me aina rohkaisemme mitä kampauksen toista haluaa tehdä. Haluatko Janet Jacksonin? Anna palaa. Haluatko tehdä Zoë Kravitzin? Tehdään niin.

PR: Hiukset kuin varusteet – voit vaihtaa sen ja muuttaa sen. Joskus haluat pukeutua ulos, joskus haluat heittää peruukkia. Tehdä mitä haluat. Mikä tahansa tekee sinusta tuntuu hyvältä, se on mitä teet.

Mitä pidät toistenne hiuksista??

JW: Tämä väri on todella twerking, aka työskentelee, sinulle. Se on niin rikas väri. Ja kiharat ovat jazzy.

PR: Olin todella menossa Carrie Bradshawille kauden kolme ennen kuin hän piti Aidenilla. Kun tapasin ensimmäisen kerran Jessin, hänellä oli nämä pitkät lukot pitkään, että luulin hänen allekirjoituksensa. Sitten kun hän lähti Daily Show, hän todella sekoitti sen. Hänellä on purppura hiukset, hän tekee juuri nyt, hänellä on ollut doo-wop-innoitettu asia. Nyt kun hän on vapaa agentti, hän todella pelaa ja tutkii.

JW: Tämä on myöhäisillan eläkeparissani. [Nauraa]

SAMANKALTAISET 2 Dope Queens‘s Phoebe Robinson siitä, miten pääsi Ystävänpäiväksi jokaiseen suhteeseen

2 Dope Queens - 1
HBO: n hyvä

Mitä hiukset näyttävät luonnollisilta?

PR: Luonnolliset hiukset ovat afroja. Se on kuin pienen budjetin Tracee Ellis Ross. Jos hänellä oli parin epäsäännöllisen farkut hänen linjallaan, niin minä olen. En ole korkealaatuista afroa, mutta teen sen toimimasta.

JW: Olen sertifioitu kampaaja. Minua on tunnetusti tiedetty katkaisematta kammioita luonnollisten hiusten kanssa. Se on paljon kutistumista. Tavallisesti se on melko suuri, mutta heti kun se märkä, se saa puoli tuumaa isomman. Se ei halua olla kesytetty, se on paksu, siinä on paljon, ja se on aina ollut näin.

Pidätkö hiustenne saamisesta??

JW: Vihaan saada hiukseni valmiiksi. Olen aina ollut enemmän tyhmä-halusin juosta ja leikkiä eikä koskaan käsitellä sitä. Äitini ja vanhempi sisar saivat hiukset joka toinen viikko, joten kasvaessa he kysyivät minulta, miksi en halunnut mennä. Joskus se kestää kahdeksan tuntia. Se on todellakin banaaneja. Pidän sellaisista asioista, jotka näyttävät luonnollisilta, joten minun ei tarvitse huolehtia siitä. Aseta se ja unohda se.

PR: En haittaa saada hiukseni valmiiksi. Kun olin lapsi, katselin Elää yksin tai räystäspääsky äitini kanssa ja hän tekisi hiukseni. Käytin saada hiukseni suoraksi, kunnes olin 18-vuotias ja sitten pysähdyin ja vakuutin, etten koskaan enää tekisi mitään hiukseni. Se oli todella haitallista hiuksistani, ja ajattelin, että hiukseni pitäisikin olla hyvä tapa, että se on – minun ei pitäisi joutua tekemään tätä juttua, joka jättää palovammoja päänahassani, tai jos yksi tippuu sateesta, olen kirjaimellisesti sukellus kadun alla olevan auton alle kuten toiminta-elokuva. Muutan hiuksiani kaiken aikaa: minulla on ollut rastauksia, olen ajeltu pääni. Luin kerran Nora Ephronin kirjan kampaamossa. Ajattelin: “Tämä on Obaman Amerikka. Minulla on punoksia tehty lukemalla vanhaa valkoista kirjaa.” Minulla on todella nautintoa, mutta joskus kahdeksan tunnin ajan, minun täytyy venyttää jalat.

Onko sinulla kampauksia, josta olet syvästi pahoillani?

JW: Keskikoulun bangs. Puristin ja kiemura. Halusin puristaa hiuslakkani, joten se olisi suorassa, hieman lopussa, joka olisi joko sisäänpäin tai ulospäin. Yritin vain sopeutua siihen, mitä tytöt koulussa näyttivät, eivät näyttäneet minulta. En tiennyt, mitä hiukseni halusivat tehdä. Minusta tuntuu todella hyvältä, että voin tehdä sen nyt kun olen ikääntynyt. Se ei ollut oikein sopiva minulle.

PR: Se näytti hella Civil Rights-y. Kävin valmennuskouluun, jossa oli tasku ja otsatukka. Se olisi voinut olla 2002 tai 1962, et voi kertoa eroa.

RELATED: 5 Podcastit Cool Girls ovat tällä hetkellä pakkomielle

2 Dope Queens - 2
HBO: n hyvä

Mikä on ollut sinun suosikki hiusten hetki?

PR: Minulla oli vaalea kuto.

JW: Se oli kuuma.

PR: Sain todella sisään Valtaistuinpeli, hella myöhään, kun kaikki muut tekivät, joten se oli Khaleesi-innoittamia hiuksia. Tunsin voimakasta, vaikka olin vain tekemässä komediaa eikä ratsastamaan lohikäärmettä.

Kuka on hiuksesi kuvakkeet?

PR: Lenny Kravitz. Rakastan aina hiuksiaan. Minusta tuntuu kuin Lenny ja olen ollut samanlaisilla hiusmatkoilla. Olin niin pakkomielle Halle Berryn kanssa lapsena, mutta ajattelin: “En koskaan tule olemaan niin kaunis kuin vasemman varpaan.”

JW: Brandy oli iso minulle. Hän tekisi olkapään pituuden, hän tekisi kauan, hän lyhyt. Jalat ovat palanneet, mutta hän on tehnyt niitä läpi ja läpi.

Onko sinulla kampausta, jota et yritä?

PR: Kaikki, mitä Björk tekee, luultavasti ei voi vetää pois.

JW: Pyyhän pääni joukkoon laastareita ja saan jotain outoa sanoa kirjoitettu sinne, kuten, “Rakastan piiskaa.”

PR: En usko, että kukaan olisi koskaan pyytänyt sitä tekemään.

JW: Se voi olla yksi pahimmista asioista, joita voisit tehdä.

VIDEO: 5 kallista hiustyyliä

Mikä oli kuin työskenteleminen Sarah Jessica Parkerin kanssa?

JW: Oli aina mukavaa nähdä hänet aikaisin sisään Sinkkuelämää, koska hänellä oli tämä kaunis, paksu, pomppiva kihara, joka erottaa hänet muista näyttelijöistä ja näyttelijöistä.

PR: Ja hän haju hienosti.

JW: Vahvistaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map