15 Instagrams seuraamaan tätä Blend Fashion ja Art

Vain yksi katselu syksyn kokoelmista osoittaa, että taide synnyttää muotia. Katso: maalauksellisia tulosteita on runsaasti Jeremy Scottissa, Trina Turkissa ja Sunossa. Mutta taiteen ja muodin suhde ei ole aina lineaarinen; se on niin sekava kuin Cy Twombly. Schiaparellilta ja Salvadorin Dalin surrealistisesta hummeri-pukeutumisesta Takashi Murakamiin Louis Vuittonin kirsikanväriset kukkakimppuihin suurimpiin taikuuksiin tapahtuu usein, kun molemmat tieteenalat tarkoituksellisesti leikkaavat. Insta (nt) inspiraation annosta varten, tutustu 15 parhaimpaan Instagram-tiliin seuraamaan muoti- ja taiteen risteyksiä.

1. @Paridust (yllä, vasemmalle): Perustaja Pari Ehsan etsii maailmaa kuvista, joita hän rakastaa, ja joka edustaa jokaista vaatetta, joka on muotoiltu itse työn viitekehyksiksi. Lopputulos? Hieno toimituksellisista kuvista, jotka tekevät sinusta kaksinkertaisen otteen.

KUVAT: Meidän suosikkimme näyttää kevään 2015 kiitoteiltä

Muoti/Art Instagrams
Instagram / fashofthetitans

2. @FashoftheTitans: “Kuka käytti sitä paremmin?” Menee Highbrow loistava kanssa Fash of the Titans, näyttämöllä taideteoksen ja kiitotien ulkonäkö samanlaisen esteettisen. Moody ametisti Mark Rothko tai Olie Elie Saab minihousu syksy-talvella 2014? Päätös on sinun.

Muoti/Art Instagrams
Instagram / copylab

3. @Copylab: Tämä röyhkeä tili vie taiteilijoiden, kuten David Hockneyn ja Édouard Manetin, ikoniset teokset ja tekee muutamia strategisia lisäyksiä – Givenchyn reppu täällä, raidallinen Alexander Wang-kantapää. William Adolphe Bouguereau’n nude on 21st luvulla valmis Chanel-kankaalle graffiti-reppuun, kun stoikan maanviljelijän vaimo Grant Woodin amerikkalaisessa goottilaisessa saa Louis Vuittonilta sartorial-päivityksen.

Muoti/Art Instagrams
Instagram / whereiseefashion

4. @WhereISeeFashion: Bianca Luini löytää muotia jokapäiväisessä elämässä, kukista, jotka nousevat kallion yli neonvalotettuun toimistorakennukseen. Hänen instagraminsa on editori- ja kiitoradakuvat, joissa on kuva luonnosta, arkkitehtuurista tai taiteesta, piirretään värien, muodon ja mielialan rinnalle.

5. @MeanGirlsArtHistory (edellä, oikea): The fetchest oppikirja koskaan. Jokainen viesti koostuu kuuluisasta maalauksesta, jonka luultavasti oppi lukion parissa sopivan kanssa Keskimääräiset tytöt lainata. Michelangelon David on “korkeatasoinen ihmisen karkki”, kun taas Picasson Les Desmoiselles D’Avignon on nimeltään “armeija”..

RELATED: Mean Girls Cast Reunites! Katso kuvat ja Lue hauska haastattelu

Muoti/Art Instagrams
Instagram / therow

6. @TheRow: Row’n tavaramerkki tyylikäs minimalismi sopii täydellisesti Robert Rauschenbergin ja Robert Mapplethorpe’n vietteleviin teoksiin.

Muoti/Art Instagrams
Instagram / kellywearstler

7. @KellyWearstler: Muoti- ja sisustussuunnittelija Kelly Wearstlerillä on taipumusta löytää ja luoda upeita kuvia. Takana olevista kuvista hänen lisävarusteistaan ​​yhteistyötä monokromaattisen taiteilija Shantell Martinin kanssa melkein surrealistisiin laukauksiin piilotettujen seinämaalausten ja abstraktin taiteen kanssa Wearstlerin maailma saa enemmän hohtavan jokaiseen viestiin.

Muoti/Art Instagrams
Instagram / claire_fivestory

8. @Claire_Fivestory: On olemassa syy siihen, miksi Manhattan-boutique Fivestory on tullut go-to-kohdeeksi seuraaville “it” -suunnittelijoille: omistajaksi Claire Distenfeld, joka on saanut Sotheby’sin nykytaiteen maisterin tutkinto ja työskennellyt taidegalleriassa ennen muotoutumista. Katsokaa Fivestory-suosikkeihin Rosie Assoulin ja Katie Ermilio Disenfeldin hyvin koulutettua silmää.

RELATED: 7 Vinkkejä #Shelfie saa yhtä söpöä kuin Lauren Conradin

Muoti/Art Instagrams
Instagram / homeontherunway

9. @HomeontheRunway: Sisustussuunnittelija Franny Zigdon ottaa kodin sisustussuunnittelun, jossa on suunnittelijoiden tyylikäs asuinpaikka ja sisustussuunnittelu Burberry- ja Dolce- ja Gabbana-kiitotienäytöksistä.

Muoti/Art Instagrams
Instagram / ryankorban

10. @RyanKorban: Balenciagan ja Alexander Wangin New Yorkin lippulaivamyymälöiden sisustussuunnittelija luo Instagram-leimoja, jotka nauttivat joitakin muotin suurimmista trendeistä. Aloita puhtailla, räätälöidyillä Celine-linjoilla, viihtyisällä Altuzarra-turkilla (suunnittelija sattuu olemaan myös yksi Korbanin lähimmästä ystävästä), ja kerro siitä Wangin röyhkeästä karkeasta ja sinulla on huone, joka on ehdottomasti Korban.

Muoti/Art Instagrams
Instagram / travelwritedraw

11. @TravelWriteDraw: Muotikuvaaja Meagan Morrison opiskeli ensin taidetta ennen kuin päättyi liikekouluun. Nyt hän on lentänyt ympäri maailmaa elämään luonnosnäyttelyt ja työskennellä brändien kuten Armani ja Tanya Taylor. Hänen instagram-rehu yhdistää kuvia hänen taiteellisista inspiroimistaan, Wynwoodin seinistä Miamissa Topkapi-palatsiksi Turkissa, omilla upeilla kuvillaan.

Muoti/Art Instagrams
Instagram / sebperrinparis

12. @SebPerrinParis: Yöllä in-demand ranskalainen DJ soittaa muotipuita ja luo ääniraitoja kiitotien näytöille tykkääville Bottega Venezetalle, Oscar de la Rentalle ja Altuzarra. Päivällä Sebastien Perrin kouluttaa instagram-syötteen käsitteellistä taidetta ja ekspressiivistä valokuvausta, joka kertoo päivittäisistä toiminnoistaan, kuten kallion, joka koostuu kirjoituskoneiden näppäimistä kuvaamaan pitkän päivän kappaleiden muokkaamista.

KUVAT: Julkkikset, jotka käyttävät Oscar De La Rentaa

Muoti/Art Instagrams
Instagram / kalen_hollomon

13. @Kalen_Hollomon: Collage-taiteilija Kalen Hollomon on tyrmäävä, kiiltävä ja aina ajatteleva taivutus; onko hän luomassa väärennettyjä muotimainoksia esimerkiksi Chanel ja Prada -tuotteille, tai leikkimään mittasuhteistolla rivivälineiden leikkeitä ja kuvia näennäisesti banal-metron ratsastajista. Hollomon oli myös inspiraation takana Tanya Taylorin viimeisimmän Resort 15 -malliston takana ja työskennellyt hänen kanssaan luomaan tyylikkään lookbookin, jossa olemme nähneet Taylorin vaatteissa olevien mallien leikkauksia eri New Yorkin maamerkeillä.

Muoti/Art Instagrams
Instagram / beyondthemag

14. @KaikkiMag: Raidat, pyörteet, hiutaleet, nahka ja turkis. Magin lisäksi on tekstuurin temppu, parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen viesti (olipa se taidehenkinen muoti tai muoti-inspiroima taide) tuo klassisen kanan ja munan kysymyksen. Emme tiedä, mikä tuli ensin, taidetta tai muotia, mutta tiedämme, että ne näyttävät hyviltä.

Muoti/Art Instagrams
Instagram / tasteofrunway

15. @TasteofRunway: Täällä InStyle, olemme ruokaa, että ruoka on taidetta. Sinulla on myös silloin, kun näet Taste of Runway, jossa yhdistyvät kiitoradan kuvat alkuperäisiin resepteihin, kuten pirteä punainen marjamuste, joka on päällä kermaa, joka kaikui epäsymmetrisen Dior-mekon karkkia värillisellä tekstuurilla. Molemmat näyttävät hyvältä syödä.

KUVAT: 25 Hotellit seuraamaan Instagramia instant lomaa varten

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map