13 kysymystä Madison Beerin kanssa, 16-vuotiaan laulaja Justin Bieber löytyi YouTubesta

Madison Beer on kaukana keskimäärin 16-vuotiaasta – ellei sinun tiedä mitään, että Justin Bieber on heidän sisäpiirinsä, ohjaa sosiaalisen median seuraajaa 5,67 miljoonasta plusstä ja heillä on yhtä app-savvy poikaystävä (Vine tähti Jack Jackson, pop-rap duo Jack & Jack). Kun otetaan huomioon hänen valtava digitaalinen jalanjälki, pyysimme häntä virittämään toimistomme antaakseen meille uuden musiikin vähäisyyden elävän Periscope Q & A: n kautta @ InStylen Twitter-sivulla. Koko keskustelu tulee olemaan keskiviikkona 20. tammikuuta klo 14.15. ET, mutta ICYMI, selaa alla kohokohdista. Mutta muista myös katsella sitä, koska hän meni roistovaltioon, tarttui kameraan ja laittoi sen etupuolelle. Se on näkemisen arvoista itsellesi.

Uraasi todella nousi, kun Justin tweetoi linkin YouTube-sivulle. Do you guys hengailla?
Joo. Hän on todella kiireinen nykyään, koska hän on palannut päälle ja tekee hänen juttunsa hit-albumillaan, joten on vaikea nähdä häntä yhtä paljon kuin minulla oli tapana, mutta näin hänet alle kuukausi sitten. Kävin studiossa ja kuuntelin joitain uusia asioita, joita hän tekee. Yritämme nähdä toisiamme, kun voimme.

Mikä on suosikkikappale hänen uudesta albumistaan, Tarkoitus?
Minulla on joukko suosikkeja: “Elämä on hyötyä elämässä”, “Tarkoitus”. Kun sain ensimmäisen albumin, pidän “Love Yourself” ja “Sorry” – osumia siitä – mutta nyt pidän “Minä näytän sinulle” ja “No Sense” on todella hyvä. Kaikki on todella hyvää.

Onko Madison Beer oikea nimesi?
Kyllä, se on oikea nimeni. Se on syntymätodistuksessani!

RELATED: Mitä kulumista jokaiseen konserttityyppiin vuonna 2016

Milloin olet menossa kiertueella?
Minulla on paljon uutta musiikkia pian, joten toivottavasti, kun musiikki on poissa, niin minulla on lisää mahdollisuuksia käydä kiertueella.

Aiotko julkaista EP: n tai albumin ensin?
Todennäköisesti EP ensimmäinen, rehellisesti, koska se on vähemmän kappaleita, ja haluan vain laittaa jotain ulos. Se kuulostaa paljon erilaiselta kuin mitä aiemmin olen tehnyt.

Miten tyypillisesti aloitat päiväsi?
Laitoin sängyssä tunti puoleen ja istuin puhelimellani, ja päädyin yleensä menemään nukkumaan.

Kuinka paljon aikaa päivässä käytät sosiaalisessa mediassa??
Nukun kahdeksan tai yhdeksän tuntia päivässä, joten luultavasti 16 tuntia päivässä … jotain hullua.

RELATED: Justin Bieber asettaa uuden miehen trendin lilahiuksille?

Madison Beer - January 19th 2016 - 1
Sarah Balch InStyle.comille

Tämä on Brasiliasta: Voitko puhua portugaliksi?
Menin kerran risteilyyn, ja tämä Brasilian tyttö opetti minulle, miten sanoa: “Miten sinä olet?” Tiedän, miten sanoa “te amo” ja “enemmän”, mutta se on siitä.

Te ja Jack käytätte yhdessä?
Ei oikeastaan. Menen paljon harjoituksiin, koska pidän viettää aikaa hänen kanssaan. Joskus studiossa me aloitamme laulamisen yhdessä.

Mitkä ovat tavoitteesi 2016??
Toivottavasti mennä kiertueelle ja laittaa paljon enemmän musiikkia. Haluan olla tänä vuonna vähintään viisi tai kuusi kappaletta.

RELATED: 9 Charlie Puthin musiikkimusiikkia Instagramsista

Mistä löydät inspiraatiota musiikillesi??
Mielestäni fanini innostaa minua paljon. Ne ovat valtava osa urani. En olisi missä minä olen ilman heitä, joten yritän ruokkia mitä he ovat menossa läpi. Luin niiden tweets ja Instagrams.

Kuka tekee jokaisesta esineestäsi?
Tämä blazer on peräisin H & M, tämä paita on peräisin Brandy Melville, tämä hattu on Angela & William, nämä housut ovat J Brand, ja nämä kengät ovat Ralph Lauren.

Kuka on unelmiesi yhteistyö?
Rihanna, varmasti.

Kuuntele “Something Sweet” alla ja osta yksi single 1 dollari iTunes Storessa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 19 =

map