13 Hairstylists ja Colorists seurata Instagram Major #HairInspiration

Olitpa kyllästynyt hiuksillesi tai etsinyt hauska tapa kehittää upouusi “tehdä, Instagramista on tullut yksi parhaista paikoista #hairinspo -puhelimelle sosiaalisesti tunnettujen julkkisten stylisteiden ansiosta. Viime aikoina syötteitämme on täytetty paitsi upeilla punaisella matolla hiuksilla, myös hienoilla hiustenleikkuuksilla ja muotoiluvihjeillä. Anh Co Tran -profiilista, jossa on upeat aallot, Lauren Conradin kampaajalle Kristin Ess, joka sekoittaa tuoreita leikkauksia ja hiuksia, meidän säikeemme eivät ole koskaan näyttäneet paremmilta..

Oletko valmis tekemään hiustesi pelin? Selaa alaspäin katsomaan 13 suosikkiharrastajastamme ja coloristit Instagramissa.

RELATED: Miksi sinun ei tarvitse saada hius leikata joka neljäs kuusi viikkoa

1. Kristin Ess:Jos olet koskaan kadehtinut Lauren Conradin hiuksia (ja oikeastaan, kuka ei ole), sinun on seurattava hänen kampaajansa Kristin Ess. Ei vain hän julkaisee takana kuvia Conradin versoista, mutta hän myös jakaa hyödyllisiä ohjeita ja melko mahtavia punoksia.

Jos tarvitset neuvoja ilmakuivasta tai hiusten muotoilusta ilman kuumia työkaluja, lue viimeinen artikkeli @ refinery29: sta. {@pfpicardi ��}

@Kristin_essin lähettämä valokuva

 

2. Jenny Cho:Cho kutsuu hämähäkkimiä kuten Naomi Watts ja Rosie Huntington-Whiteley asiakkaat, ja he ovat oikeastaan ​​vain hänen päällekkäin kuuluvan julkkisasiakkaidensa listan kärki. Seuraa häntä nähdäkseen, miten hän tyylit A-listasi asiakkailleen tapahtumia ja valokuvien leviämistä varten.

Super upea #rosiehuntingtonwhiteley viime yönä @tomford #TFLA -näyttelyssä. #jennychohair @kateleemakeup #obsessedwithhernewhaircut

Kuva, jonka Jenny Cho (@jennychohair) on kirjoittanut

 

3. Tracey Cunningham:Kun tähdet, kuten Minka Kelly, tulevat värin koskettamiseksi, näet sen täällä. Mutta Cunninghamin rehun hienoimpia osa-alueita ei ole hänen kuuluisuuksiaan, vaan hänen kuvaavat kuvatekstinsä. Hän jakaa täsmälleen, miten hän värjää hänen asiakkaidensa hiuksia. Melko mahtavaa.

Katso, kuka tuli tänään #hilrosta varten! #MinkaKelly joka on luonnollinen vaalea Minun täytyy tummentaa hänen tukikohtaansa #shadeseqcream 6n + 1/4 5wn 10volume joskus hän alkaa tuntea hieman liian tummaa, joten pop ja jotkut kohokohtia kuten teimme tänään. @ redken5thave #flashlift 30volyme 1/4 oz #olaplex #bayalage # upto7 1/8 @olaplex Huuhtele #Olaplex nro 2 kun sekoitit juurivärin sävyt EQ-kerma mainitsin sivun yläreunassa vyöhykkeellä 2 # shadesEq 9nb + 9n 20 minuutin kuluttua nosta päät ja huuhtele tehdä kultaa #gloss kaikki yli 9G + 9AA + 8C 1 ja 1/2 minuuttia ja #kaunis #isntshelovely #bronde #babylights # tumma kiitos @minkak

Kuva, jonka kirjoitti Tracey Cunningham (@ traceycunningham1)

 

4. Mara Roszak:Rakastin Emma Stonein hiuksia tämän palkintojen kauden? Stylist Mara Roszak oli naisen näiden upeiden dosien taakse. Kuitenkin hänen upeita tyylejä ei pysähdy siellä: Roszak loi myös Lily Collinsin uuden pixen.

“Nainen, joka leikkaa hiuksensa, muuttaa elämänsä” -Coco Chanel

Kuva lähettäjä Mara Roszak (@mararoszak)

 

5. Mark Townsend:Oletko ehkä kuullut Mark Townsendistä ja hyvästä syystä: Hän auttaa sellaisia ​​tähtiä kuin Shay Mitchell, Portia de Rossi ja Kerry Washington. Seuraa häntä luonnollisesti hauskan takaa-the-scene-selfies ja Chrissy Teigenin valokuvia.

Ylös aikaisin tänä aamuna tämän uskomattoman kaunis @ chrissyteigen #BBMAs ehdokkaita! Makeup @tobyfleischman

Kuva, jonka kirjoitti Mark Townsend (@ marktownsend1)

 

6. Jen Atkin:Me kaikki tiedämme, että kardashiläisillä on hyvät hiukset, ja vaikka suuri osa tästä on genetiikkaa, myös Jen Atkin on suuri osa. Hän tyytyy perheeseen lähes kaikkiin heidän tapahtumiinsa. Joten jos rakastat lukkojaan, on todennäköistä, että rakastat Atkinin Instagramia.

Triple threat® @ khloekardashian tänään @KBeautyHair @ulta -tapahtumassa. Makeup @ 1maryphillips Hiukset @jenatkinhair Jumpsuit @kardashiankollection �� #Celine #KhloeKardashian

Haastattelija Gypsy (@jenatkinhair) lähettänyt valokuva

 

7. Adir Abergel:Adir on mestari räjähdyspaikoilla, mutta hänen ponytailinsamme todella pitävät silmällä Instagramia. Reese Witherspoonin tämän vuoden SAG-palkinnot Diane Kruger’sin 20-vuotisjuhlallisuuksille tekevät Oscarilla, hän on menestyksekkäästi hyväpalkkainen lonkka-inspo.

Niin ylpeä tästä naisesta !!!!! Vähän hetkiä ennen @ skeittihikoa osui punainen matto SAG-palkintoihin tänä iltana. #ReeseWitherspoon # sag2015 # sagawards2015 #ponytail #wildmovie

Kuva, jonka on lähettänyt Adir Abergel (@ hairbyadir)

 

8. Anh Co Tran:Elävien aaltojen ystävät menevät Anag Co Tran: n profiilin yli. Hän kaappaa asiakkaitaan aikataulun jälkeen ja jakaa myös ennen ja jälkeen valokuvia niille, jotka tarvitsevat hiustenleikkauksen inspiraatiota.

B O B Väri: @ johnnyramirez1

Kuva Lähettäjä Anh Co Tran (@anhcotran) on

 

9. Sarah Potempa:Jos haluat pään inspiraatiota, seuraa Sarah Potempa. Tänä vuonna julkkis stylisti, joka on Anna Chlumksyn upean “dosin takana, julkaisee uuden punottu tyyliä joka päivä.

Päivä 96 # 365daysofbraids #Lukuja #AnnaChulmsky ennen kuin hän osuu #redcarpet varten tänä iltana #nyc #premiere #Veep! #behindthescenes #lovemyjob #mygirl #braids #braidinspo #braidspiration #braidinspo #hairinspo #bts @hbo #backstage ��

Kuva Lähettäjä Sarah Potempa (@sarahpotempa)

 

10. Renato Campora:Saatat olla etsinyt hänen käsityöstään sivuillaan Tyylissä. Itse asiassa hän loi tammikuun kansi-tähden Jessica Chastainin silkkinen “do. Mutta se ei ole silloin, kun inspiraatio päättyy. Campora työskentelee myös nykyajan hiuskuvakkeen Amanda Seyfried kanssa.

Viimeinen kosketus ennen #AmandaSeyfried on @thedailyshow viime yönä #makeup @ kateydenno @mingey #hair mennessä # renatocampora

Kuva, jonka on lähettänyt Renato Campora (@renatocampora)

 

11. Johnny Ramirez:Jos pidät Anh Co Tranin profiilin ulkoasusta, niin rakastat myös Ramirezin – hän luo Tran-asiakkaille värin. Katsokaa hänen profiilistaan ​​seuraavan kerran, kun aiot vaihtaa värisävyäsi.

Hiusten väri luominen ♥ V ร ค v ร ค v ร ค väri ™ San Francisco hiukset ร ค

Kuva Lähettäjä johnnyramirez1 (@ johnnyramirez1) on

 

12. Rita Hazan:Hazan on yksi arvostetuimmista Hollywoodin väristijöistä, ja hän etsii Beyoncéta ja Jessica Simpsonia vain nimeämään pari. Seuraa häntä vinkkejä siitä, miten voit säilyttää värit ja julkkis inspiraation.

⚡️⚡️�� @beyonce #chanelsalzburgny #colorbyrita #beyhive #beyonce #chanel

Kuva lähettänyt Rita Hazan (@ritahazan)

 

13. Harry Josh Hiukset:Ei vain Harry Joshilla on upeita hiustyökaluja, mutta hän on myös mies Hollywoodin kauneimmista kampauksista. Katsokaa edellä kuva Kate Hudson todisteita.

Kaunis @ katehudson tänä aamuna kello 7: ssa tämä tyttö on upea! Täytä #leslielopez hiukset minun mukaan

Kuva, jonka kirjoitti Harry Josh (@harryjoshhair)

 

RELATED: Yksi tuote, jota tarvitset Perfect Textured Lob

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − 16 =

map