12 Ratkaisut kesän eniten häiritseviin uimapukuihin

On enemmän saada bikinit valmiina kuin lyödä kuntosali. Ostospaikoilla on runsaasti haasteita, jotka voivat vaihdella välttäen epämiellyttäviä rusketuslinjoja bikiniin käyttämättä liian paljon ihoa. Olemme ratkaisseet jokaisen ongelman ratkaisulla ja tarvitsemasi yhden tai kahden kappaleen avulla. Kesäsi ei ole uimapukuvaikoja.

Ongelma: kaksiosainen, joka paljastaa liikaa mukavuutta

jättää something to the imagination
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Ajattele perinteisen bikinin ulkopuolella. Retro-tyyli näkee pinup glamouria, kun taas tankini on tyylikäs leikkisä graafinen painos.

Osta se (vasemmalta): Tory Burch top, 105 dollaria; toryburch.com. Tory Burch pohja, 95 dollaria; toryburch.com. Jo de Mer kaksiosainen (samanlaisessa tyylissä), 290 dollaria; shopbop.com.

Ongelma: Ostokset puvut julkisesti

jotta prevent a dressing room meltown
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Voit estää pukuhuoneen sulamisen, luovuttaa luottokorttisi ja antaa Norma Kamalin Kokeile ennen ostopalvelua mennä. Henkilökohtainen kauppias lähettää sinulle valintoja (perustuu kehon mittauksiin), jotta voit testata niitä kotona. maksat vain siitä, mitä pidät.

Osta se (vasemmalta): Norma Kamali yksiosainen, 275 dollaria; normakamali.com. Norma Kamali top, 175 dollaria; normakamali.com. Norma Kamali pohja, 175 dollaria; normakamali.com.

Ongelma: Riittämätön tuki

Antaa the girl some extra support
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Anna tytöille ylimääräistä tukea tekemällä kavereita kavennetuilla kappaleilla tai etsimällä pehmusteita kuppien alapuolelle tarjotakseen hissin ja pitämällä asiat turvallisina. Sivujen kattavampi peitto tekee myös ihmeitä.

Osta se (vasemmalta): Calvin Klein yksiosainen (samanlainen tyyli), 90 dollaria; calvinklein.com. Prism top (samanlaisessa tyylinä), $ 215; prismlondon.com. Prismin pohja, 135 dollaria; prismlondon.com.

RELATED: Retro uimapukujulisteet innoittamana vintage-valokuvilla

Ongelma: Ostokset budjetissa

ei a whole log of moey
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Jos ei ole käytetty paljon rahaa hyvin tehtyyn asiaan, mene kohti Gapia. Niiden kankaat ovat tiukempia neuloja kuin muutkin tuotemerkit hinnalla, mikä tarkoittaa epämukavuutta ja nopeaa kuivumisaikaa.

Osta se: Gap top, 28 dollaria; gap.com. Gap pohja, 26 dollaria; gap.com.

Ongelma: Ei aikaa muuttaa rannasta ja juomista

ranta to drinks
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Muuta upotettava yksiosainen osaksi rohkea alkuun liukumalla breeziest hame ja boho riipus kaulakoru.

Osta se: Mara Hoffman, 209 dollaria; marahoffman.com.

Ongelma: Epämiellyttävät rusketuslinjat

kiusallinen tan lines
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Pidä kiinni yksinkertaisista, olkaimeton siluetteja miinus mitään hankalia leikkauksia tai hienoja leikkaus. Voit työskennellä asenteella, jossa on tulosta ja väriä – jos polka-pisteitä ja vaaleanpunaisia ​​eivät sano “hauskaa auringossa”, emme tiedä mitä.

Osta se (vasemmalta): Tomas Maier, 575 dollaria; tomasmaier.com. Marysia kaksiosainen, 130 dollaria kukin; marysiaswim.com.

Ongelma: Vaatekaappi vikaa vesiurheilun aikana

vesi sports
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Ole herkkä hihnoista. Racerback tai crisscross-mallit tarjoavat parhaan liukastuvan tuen. Tai voit kokeilla jotain samanlaista kuin urheilu-rintaliivit-vain varoa uniboob.

Osta se (vasemmalta): Lululemon Athletica top, 54 dollaria; lululemon.com. Lululemon Athletica pohja, 48 dollaria; lululemon.com. Roxy top, 79 dollaria; roxy.com. Roxy-pohja, 58 dollaria; roxy.com. Lole top, 50 dollaria; lolewomen.com. Lolen pohja, 40 dollaria; lolewomen.com.

Ongelmana: kuoppia ja kohoumia

pitää bulges at bay
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Pehmeä viimeistely on Photoshop, katso Ward Whillas. Minimalistinen brändi on erikoistunut saumattomista leikkauksista, jotka on valmistettu korkean puristustekstiilin avulla, joka on muotoiltu ilman kaivamista.

Osta se: Ward Whillas top, 190 dollaria; wardwhillas.com. Ward Whillas pohja, 135 dollaria; wardwhillas.com.

RELATED: Onko pieni kehys? Tee Splash näillä uimapukuilla

Ongelma: Pieni rintakuva

suuremmat than they seem
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Ei mikään shokki, mutta vastaus on padding (vaikka sen ei tarvitse olla suurikokoinen). Nyt voit saada kunnollisen vauhdin jopa stringin bikini- tai halter-yläosasta ilman vyötäröä, mutta strukturoidut kupit ovat silti paras panos todella pumpata äänenvoimakkuutta.

Osta se (vasemmalta): Eres bikinit, 485 dollaria; net-a-porter.com. Voda uimapää, 66 dollaria; vodaswim.com. Voda Uima pohja, 44 dollaria; vodaswim.com. Victoria’s Secret alkuun, 26 dollaria; victoriassecret.com. Victoria’s Secret pohja, 26 dollaria; victoriassecret.com.

Ongelmana: sinulla on vatsa paisunut

imaista it in when you sit up
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Rentoudu ne abs, ja peitä tummy kanssa strateginen draping sijaan. Ei ole vain se tyylikäs vaihtoehto ruching, mutta se on myös anteeksiantava. Jos draping tuntuu liian naiselliselta, etsi puvut sivusilmäyksellä vartaloa pitkin: ylimääräinen rakenne kutistuu ilman että sinusta tuntuu tukehtuneen.

Osta se (vasemmalta): Heidi Klein yksiosainen, 250 dollaria; heidiklein.com. Gottex -puku, 168 dollaria; bloomingdales.com.

Ongelma: Lyhyet jalat

Gisele
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Pitkät varret tyylillä, jotka leikataan lonkkaan. Varoitus: Kaikki lantion luun yläpuolella alkaa näyttää NSFB: tä (ei sopiva rannalle). Syvä pääntie lyhentää myös vartaloa ja antaa hameenne ylimääräisiä tuumaa.

Osta se: Luz-kokoelmat (samanlainen tyyli), 150 dollaria; cools.com.

Ongelma: Löydä plus-kokoinen puku, joka on todella trendi

plus size
Time Inc. Digital Studios

Ratkaisu: Kirjanmerkki Torrid, stat. Jälleenmyyjän varastot-the-moment vaihtoehdoista, jotka litteämmät ja näyttävät tuoreilta. Me rakastamme tätä mustavalkoista hienostunutta Riviera-makua – lisää vain ylisuuria sävyjä ja mene!

Osta se: Torrid, 89 dollaria; torrid.com.

RELATED: 10 parasta Plus-kokoa uimapukuja, jotka kuluvat kesänä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 8 = 13

map