12 apinoiden ensi-iltoja: Star Emily Hampshire paljastaa mitä on tekemistä Brad Pittin kuvitteellisella roolipelillä

Se saattaa kuulostaa hullulta, mutta Emily Hampshire on pohjimmiltaan Brad Pitt. Älä usko meihin? Odota kunnes näet hänen kuvauksensa henkisestä potilaasta Syfyn uudessa aikamatkussarjassa, 12 apinoita. Kanadalainen näyttelijä ottaa naisen version hahmon, jonka Pitt alunperin kuvasi saman otsikon 1995 elokuvassa. “Kirjailijat eivät tienneet, miten kukaan olisi menossa Bradin osuuteen, joten he muuttivat roolia naiselle”, Hampshire kertoi Tyylissä viime vierailulla New Yorkin toimistoihin. “Hänen nimensä on Jeffrey Goines, ja minä olen Jennifer Goines.”

Huolimatta sukupuolenvaihdosta nykyaikaisessa kulttikokonaisuudessa, Hampshire sanoi, että hän oli “kovassa paineessa”, kun hän palasi Goinesin rooliin, joka on mukana avustamaan aikamatkustajaa (James Cole) kun hän yrittää pelastaa väestön kuolettavasta viruksesta. “Se on sama merkki, mutta en tee vaikutelmaa hänen suorituksestaan ​​- se on täysin uusi”, hän sanoi.

KUVAT: Katso Brad Pittin muutos vuosien varrella

120814-Emily-hampshire1-480.jpg
Alex asuu InStyle.com:lle

Alkuperäisen fanit 12 apinoita arvostavat hienovaraisia ​​nyökkäyksiä alkuperäiseen elokuvaan. “He tekivät jäljennöksen neulepuseroista, joita Brad käytti elokuvassa”, Hampshire sanoi. “Se on tämä pörröinen velourpusero 1990-luvulta. Fanit menivät hulluksi, kun he näkivät minulta kuvia Comic-Conissa! “Se yksi pulloveri on niin pitkälle kuin se menee, kun on kyse Jeffreyn ja Jennifer Goinesin vaatekaappien välisistä yhtäläisyyksistä.

011515-12-apinoita-480.jpg
Ken Woroner / Syfy / NBCU Photo Bank, MCA / Courtesy Everett -mallisto

Spoilerihälytys: Hampshire paljasti, että hänen luonteensa “tulee paljon rahaa”, kun hän seuraa tonttikierukkaa ja “alkaa käyttää Christian Louboutins ja Yves Saint Laurentin mekkoja”. Näyttelijä haluaa vain, että hän tiesi, kuinka tyylikkäät hänen pukuunsa olisi, kun hän ensin otti roolin. “Luulin, että hahmoni olisi koko ajan pajamahousuilla sairaalassa”, hän sanoi. “Nyt toivon, että olin pyytänyt pitämään vaatekaappini!”

Viritä näyttelyyn tänä iltana 16.1. Kello 9.00. ET Syfyssä.

KUVAT: Tehokkaat oppitunnit naisilta TV-merkkiltä

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map