10-vuotiaan Blake Lively’s Baby Spice puku Reviewed by Actual Baby Spice

Ennen kuin Blake Lively oli kultapäisten A-listojen jumalatar, jonka tunsimme ja rakastimme, hän oli vain keskimäärin 10-vuotiaan Spice Girls super-fani. Ja siellä on todisteita.

Interneti menetti kollektiivisen mieli lauantaina, kun Spice Girls-konserttisovittelija Bria Madrid (vain keskimääräinen Spice Girls Stan, joka ehdottomasti ansaitsee paljon tunnustusta täällä) paljastui kuva viiden vuoden ikäisestä itsensä poseeraamisesta isolla lapsella pukeutuneena Baby Spice (alias Emma Bunton). Kuka tämä “iso lapsi” kysyt? Miksi se ei ole muuta kuin 10-vuotias Blake Lively!

Lively ei kestänyt kauaa hallita narraatiota, lähettämällä kuvan sekä Twitterissä että Instagram-tileissään.

Teeskenteli olevansa joku muu … vuodesta 1997 (Kiitokset @briaaamadridista meille Spice Girls -konsertissa. Valitettavasti – älä anteeksi – olen innostanut sinua ajattelemaan olin @emmaleebunton)

Blake Livelyin jakama viesti (@blokelively)

Ja kun Madrid riehui Livelyn huudotuksista, Blake oli kokenut omaa fangirl-hetkeä …

Blake Lively Lead
Getty (2)

Bunton kuuli myös kuvan, kirjoittaen: “Niin söpö, sinä nuhtelette niitä”, ja se tappoi lähes Lively-JK: n, mutta hän teki käytä paljon kallo-emojisia hänen vastauksessaan:

Mausta elämääsi. #CommentsByCelebs

@ Commentsbycelebsin jakama viesti

Söpö, Blake, mutta sinä olet Todella yllättynyt, että entinen Spice Girl tietää nimesi? C’mon, everyone tietää nimesi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − 72 =

map