10 dating oppitunteja opimme siitä, miten menettää kaveri 10 päivän kuluessa

Kate Hudson ja Matthew McConaughey löivät rom-com-kultaa 15 vuotta Kuinka menettää kaveri 10 päivässä. Elokuvassa oli kaikki mahtavat aikaisen aihihevoset: älykäs ja uraohjautuva naispuolinen lyijy, Manhattanin kohonnut glitz ja glamour, ja puolihälyttämä tontti, joka jotenkin vielä onnistui näyttämään uskottavalta.

Kuten minkä tahansa elokuvan kohdalla, tietyt näkökohdat eivät täysin käännä kymmenen ja puoli myöhemmin. Nykypäivän dating app-polttoainekulttuuri, jos kaksikymmentä-jotain Andie Anderson (Hudson) tapasi kaveri hän todella piti IRL, hän luultavasti ei tee kaikkea hänen valtaansa työntää hänet pois – olipa tarina hän kirjoitti työtä. Hän todennäköisesti valitsisi yhden sarjan saranoista hänen kokeilunsa puolesta ja tosiasiallisesti jatkaa suhdetta kaverin kanssa johon hän oli, Ben (McConaughey). Siitä, voisiko jokin hienoisesti menestyvä ja järkevä ihminen tarttua hänen huijauksiinsa? Ei todennäköisesti, vaikka suuri mainontatili oli vaarassa. Tämä on Instagram-ikä, ja jokainen dokumentoitu rakkauspeura elää ikuisesti – haluatko sen vai ei.

VIDEO: Kate Hudson viittaa lopulta Brad Pittin huijauksiin

RELATED: Miten jakaa ystävien kanssa et oikeastaan

Mutta vaikka Andie ja Ben saivat olla eri tarina, jos Kuinka menettää kaveri 10 päivässä tapahtui tänään, on vielä paljon, että voimme oppia rakkaudesta heidän seurustelustaan. Tässä on 10 dating lessons elokuvan joka vielä tänä päivänä on totta.

1. Soittaminen merkittävästä muusta ulos hänen BS: ssä on ratkaiseva.

Benin perhe kutsui Andien mukaan jyrkässä kierroksessa Bullshit-korttipeliä, joka kertoo “lukemasta ihmisiä”, Benin mukaan. Oli heti selvää, että Ben oli tavannut ottelunsa – mikä oli järkevää, koska he olivat ottaneet toistensa käyttöön heidän suhteensa aikana. Onneksi he lopulta putosivat teot ja pääsivät lopulta todellisiin keskenään – kuten meidän kaikkien pitäisi.

2. Älä koskaan aliarvioi miestä tai naista lähetystyössä.

Sekä Andie että Ben ovat todiste siitä, että voit todella saavuttaa käsittämättömän, jos olet tarpeeksi omistautunut – onko kyseessä merkittävä muu tai panos. Vakavasti, miksi Ben pysyisi mahdollisen kumppanin kanssa, joka uudisti kylpyhuoneensa vaaleanpunaisena ja asetti lääkekaapin Vagisilin kanssa vain muutaman päivämäärän jälkeen? Koska hän sitoutui tavoitteeseen ja halusi laskea timanttikampanjan mainoskampanjan, siksi. (Toivottavasti dating, motivaatiot ovat hieman erilainen.)

3. Aina, aina, aina kysy lisätietoja ennen kuin pidät päivätyöaktiviteetista.

Jos eturivin lippuja on linjassa, älä oleta, että olet menossa Knicksin pudotuspeleihin. Jos et anna oikeita kysymyksiä suunnitelmasta, olet todennäköisesti päätynyt Celine Dionin konsertiin (vaikka kuka olisi järkyttynyt tästä tapahtumasta, jota emme voi kuvitella).

4. Älkää antako outoja nimiä huomattaville muiden ruumiinosille.

Tämä on melko itsestään selvää, mutta Ben teki ei arvostamaan hänen miehuutensa kutsutaan prinsessa Sophia. Älä vain tee tätä.

5. Älkää soittako toisiaan liian karkeilla lempinimeillä.

Kun Andie toistuvasti kutsui Ben “Benny Boo-Boo” ja “Benky”, se sai vanha ja nopea. Jos haluat soittaa toisilleen lovey-dovey lempinimiä suljettujen ovien takana, se on sinun etuoikeus – mutta älä tee ystäväsi kärsimättä kuuntelemalla sitä.

6. On tärkeää antaa toisilleen tilaa.

Kaikki Ben halusi päästää irti pojan yöllä, mutta Andie ei ollut sitä. Hyvä, hän yritti saada hänet hajottamaan hänen kanssaan. Mutta niin, hänen tunkeutumisensa pokeri-iltansa oli erinomainen esimerkki siitä, mitä ei tehdä suhdetta.

7. Jos aiot nähdä pariskunnan terapeutin, tee ensin tarkastaja neuvonantajalta.

Ensinnäkin, jos haluat mennä pariskunnan hoitoon vain viikossa, sinun pitäisi luultavasti soittaa se irti. Kuitenkin, jos olet olemme menossa katsomaan terapeuttia asianmukaisissa olosuhteissa, tee huolellisuutta etukäteen varmistaaksesi, että kutistumisesi on legitiimiä – eikä vain merkittävää muuta BFF: tä valepuvussa.

8. Älä tee elämää muuttavaa sitoutumista, ellei ole valmis jaettuun vastuuseen.

Jos olet suhteellasi, missä olette tuskin edes sitoutunut toisiinne, sinun on todennäköisesti odotettava koko lemmikkieläinten adoptiota. Varmista, että olet siinä oikeista syistä, eikä pelkästään ottamasta “pieniä ruudullinen perheen” valokuvia – paitsi jos olet OK jakaa farkkusi huoltajuuden, jos asiat menevät etelään.

9. Älkää tavoittako potentiaalisia tulevia potilaanne, ennen kuin olet virallisesti otettu käyttöön – mitä tahansa.

Andie löysi suhde Benin äitiin ilman hänen tietävänsä, ja se on turvallista sanoa, että se järkytti häntä. Hänen puhelut Glendan kanssa ristiin rasti, eikä asiat ole erilainen, kun on kyse sosiaalisen median saavuttamisesta. Älä tee sitä vain, jos sinulla on kumppaninne siunaus tai olet jo tavannut IRL: n.

10. Et voi päästä pois suhteellisista ongelmista riippumatta siitä, kuinka nopeasti taksisi on menossa.

Päivän päätteeksi kaikki matkatavarat tulevat kiinni. Joten sen sijaan, että yritätte paeta kaiken juoksemalla uuteen kaupunkiin ja uuteen elämään, saada jotain todellista sulkemista – mieluiten ennen kuin olet sillan keskellä reitillä lentokentälle.

 

 

Tässä voit katsella elokuvaa – tiedämme, että jo suunnittelet elokuvaa yöksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 − 69 =

map