Paras aurinkovoide vuodelta 2017 on merkki josta et ole kuullut

Aurinkovoiteiden alueella brändit, kuten Coppertone ja Banana Boat, ovat hallitsevassa asemassa, mutta vuosittaisen Best Beauty Buysin myötä Elta MD on ylivoimaisesti yksi parhaista päivähoidosta, jota olemme koskaan yrittäneet. Ohut tyylikkäät pullot eivät ole sellaisia, jotka tyypillisesti johtaisivat paikalliseen apteekkiin, joten se on jonkin verran indie-rock-linjaa, ellei viimeisin ja suurin aurinkosuoja-maailma ole sinun juttusi. Jos et tunne tuotemerkkiä, tutustu nopeasti – ne, jotka tietävät sen ehdottomasti vannoa sen mukaan.

RELATED: Katso meidän 2017 paras Beauty Buys

Elta MD UV Clear Broad Spectrum SPF 46 (32 dollaria, dermstore.com) on fantastinen vaihtoehto kasvojesi kannalta – etenkin jos sinulla on rasvainen iho, koska maitohapon infuusio samanaikaisesti tappaa hermoja ja samalla vähentää loistoa. Kaava on myös runsaasti hyaluronihappoa, joten sinun ei tarvitse kasaa kosteusvoidetta etukäteen, ja niacinamidin puoli voi auttaa häivyttämään auringon vaurioita. Me rakastamme niin paljon, annoimme sille kaksi palkintoa: parhaan kasvot auringonsuojana vuonna 2017 ja paras päivävoide kostealle iholle. Elta MD: n urheilullisen aurinkosuojatuotteen (23 dollaria, dermstore.com) osalta olet paljastanut. Sekoitettu 9% läpinäkyvällä sinkkioksidilla, sinun ei tarvitse huolehtia hiutaleesta, ja se on vesitiivis jopa 80 minuuttia, ranta-aallot ja kiihottavat spin-luokat ovat petkuttavia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 60 = 63

map