Get Excited – Meidän 2016 paras Beauty Buys ovat täällä!

Muusikoilla on Grammieja ja näyttelijöitä Oscarilla. Kauneudenhoitotuotteita, jotka ansaitsevat paikan InStylen himoavista kauneuspalkinnoista, ovat alan huippu. Yli 100 voittajaa vuonna 2016 näistä kilpailijoista valitaan huolella alan parhaista asiantuntijoista, dermatologeista, kampaajista, meikkiartisteista ja manikyristijöistä. Kun prosessi kestää yli kuusi kuukautta, alamme lähettää erittäin yksityiskohtaisia ​​(ja pitkä!) Tutkimuksia lokakuussa ja sitten tulosten yhteenveto. Kun kauneuskaappi alkaa täyttyä, haastamme ammattilaisemme selvittämään, miksi he ovat Todella rakastat näitä tuotteita ja miksi he ansaitsevat joitakin kiinteistöjä meikkipussissa.

Tänä vuonna ryhmämme kauneusalan toimittajat valitsivat suosikkihahmot ja todelliset sävyt, joten voit löytää täydellisen ottelun – mikä tahansa ihon sävy. Mutta kuorrutus kakkuun? Se olisi meidän toimittajan Pick-luokka. Nämä innovatiiviset uudet tuotteet eivät ole pelkästään pelimuuttujia, mutta olemme työskennelleet tuotemerkkien kanssa tarjotaksemme sinulle 20%: n alennuksen, joten se on helpompi lisätä näihin houkutteleviin herkkuihin ostoskärrysi. Kun olet varannut upeita uusia löytöjä, palaa takaisin InStyle.com-sivustoon, jotta näet kaikki hämmästyttävät videosi videoita asiantuntijoidemme ja toimittajiesi kanssa selvittäen parhaat tapoja soveltaa tätä silkkistä pehmeää perustetta ja että huokosten poistaminen mikrodermabrasion työkalu. Ole hyvä.

Katso kaikki vuoden 2016 parhaan kauneuden ostajat

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − = 21

map