Katso Sexiest Looksin vuoden 2016 Victoria’s Secret Fashion Showista

Victoria Secret Fashion Show 2016 - LEAD
Dimitrios Kambouris / Getty

Kelsey Glein

30. marraskuuta 2016 klo 17:00

Niin monia malleja! Niin paljon alusvaatteita!

Bella Hadidin upeasta catwalk-debyytti Lady Gagan eeppisestä esityksestä, 2016 Victoria’s Secret Fashion Show oli tapahtuma, josta puhumme viikkoja.

Mallien cast ei ollut mikään muu kuin star-studded- # VSFashionShow vetäjät Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Martha Hunt, Kendall Jenner, Joan Smalls, Gigi Hadid, Irina Shayk, Elsa Hosk, Lily Donaldson, Josephine Skriver, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Taylor Hill, ja kaikki kaikki tehneet useita häikäiseviä esiintymisiä seksikäs kiitotien. Ja ulkoasua ei ollut mitään henkeäsalpaavaa. Angels kiihotteli kaikkea psykedeelisistä tulosteista jättimäiseen värikkään lohikäärmeen, täysin suloisten kokoonpanojen, eteeristen enkeli siipien, ja bodysuits muotoiltu kokonaan pois kipinöistä.

VIDEO: 15 Unohtumaton ilme tästä tämän vuoden Victoria’s Secret Fashion Showista

 

Naiset kävivät lavalle äitinsä Monsterin (joka näytti myös hämmästyttävältä), The Weekndilta ja Bruno Marsilta osana kaikkia eri teemoja.

RELATED: Tässä on kuinka Kendall Jenner on valmis #VSFashionShow kiitotielle

Selaa läpi kaikkien näyttelytarjouksiemme näyttelyn 2016 Victoria’s Secret Fashion Show -tapahtumassa nyt ja saalis Victoria’s Secret Fashion Show -tapahtumassa, kun se ilmestyy 5. joulukuuta kello 10.00. ET CBS: ssä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map