Yhden parin housut, joita tarvitset juuri nyt

Seurata Pants - LEAD
Christian Vierig / Getty

Alexis Parente
(Teksti)

01.04.2016 @ 12:00 pm

Ei ole mikään yllätys, että suosituin housujen pari Amerikassa ei ole edes luokiteltu housuiksi lainkaan. Slice Intelligencen raportin mukaan jalkainen myynti on ylittänyt denimin. Se on luultavasti siksi, että mukavuus on yhä tärkeämpää, ja mukavuus näyttää jotain runsaalla venytyksellä. Mutta anna meille tarjota vaihtoehto, joka on yhtä (jos ei enemmän) mukava ja, mikä tärkeintä, että voit käyttää lähes kaikki ylhäältä ja ei tunne täysin alttiina:. 

Athleisure on osittain vastuussa, samoin kuin 90-luvun paluu (muista TLC: n taipuisuus kiiltäville, lauhkeille tyyleille tai Sporty Spice -vaatteelle?). Mutta viimeisin urheilullisen kappaleen ottaminen on hienostuneempi ja hieman ohuempi siluetti, joka näyttää räätälöitynä, mutta joka on yhtä rento kuin hikoilu. Ja uusi tapa käyttää niitä on hienompi kosketus (valitettavasti se tarkoittaa, ettei vauvojen t-paitoja tai urheilujalkaroita). Tyylikkäästi neuloa paita ja hihaton neuletakki, Olivia Palermo tai graafinen tee, joka on vyötärönahalla. Niistä, jotka ylpeilevät vetoketjua vanhuksille Adidaksen kanssa, mykistä seitsemän housun housut, jotka ottavat talosi leggingsit. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − 73 =

map