Valmistaudu putoamaan päällikön päälle Fernanda Lyn kannoille

Malli Fernanda Ly on yksinkertainen unelma. “Haluan leikata hiuksiani”, hän sanoo kaipaavalla, sohvalla sohvalla päivän valokuvauksen jälkeen Brookburgissa Williamsburgissa. “Olen ajatellut tätä niin monta vuotta. Eräänä päivänä se tapahtuu, luulisin. “Mutta ei milloinkaan pian.

Ly: n pitkät, puuvillakakun vaaleanpunaiset manga-prinsessilukot ovat hänen käyntikortti. Se on tavaramerkkisuoja, joka sai hänet 17-vuotiaana ja käveli ostoskeskusta kotimaassaan Australiassa. Se teki hänelle kiitotiejuoksun Louis Vuittonin syksyn 2015 näyttelyssä kaksi vuotta myöhemmin yhdessä mainoskampanjan ja harvinainen kolmen vuodenajan yksinoikeudella talon kanssa. “Luulen, että olin 14, kun aloin värjätä sitä. Minä kävin läpi kaikki värit – punainen, oranssi, vaalea “, sanoo 21-vuotias, nykyään New Yorkissa.

Mutta huolimatta toiveajattelusta (hänen luonnollisen musteensa takana on myös hänen fantasia-tehtäväluettelonsa), sävy sopii hänen idioottisiin makuihinsa: Ly on anime-harrastaja, hän ja Vuittonin Nicolas Ghesquière rakastavat Evangelion-sarjaa – ja hän on pakkomielle pelissä Tetris-esque-pelit hänen puhelimellaan ja pikkutarkkailijan kokin pöytä. Mitä hänen henkilökohtaiseen tyyliinsä on, se on “mikä tekee minusta onnelliseksi”, hän sanoo, mikä voi tarkoittaa kaikkea koululinnasta rullakoristalla varustettuna orjuus-lite choker kanssa frilly mekko. Vaikka se on edelleen eklektinen, se on paljon vähemmän käsitteellistä kuin mitä hän suositteli hänen alkuaikoinaan. “Olin outo vaiheessa, jossa olin vain päällä valkoisia vaatteita”, hän muistelee nauraen. “Valkoiset sukat, kengät, hameet, neulepuserot, paidat … Mutta sitten äitini valitti pesemästä liikaa!” Ei ole väliä – yksi allekirjoitus on osoittautunut enemmän kuin tarpeeksi.

Fernanda Ly Lead
Valokuvata Andreas Ohlund & Maria Therese; Suunnittelija Ali Pew

Pidennetty pusero ja hame, Rodarte, hinta pyynnöstä; modaoperandi.com. Timantti ja 18 kt valkokultaketju (vasen käsi, 3 280 dollaria) ja timantti, onyksi ja 18 kt valkokultaketju ($ 1,740), Chopard; Chopardissa.

 

Fernanda Ly 2
Valokuvata Andreas Ohlund & Maria Therese; Suunnittelija Ali Pew

Jersey shirtdress, Céline, 3 750 dollaria; osoitteessa Céline, 212-535-3703. Velvet- ja nahkasaappaat, Gabriela Hearst, 595 dollaria; net-a-porter.com.  

 

Fernanda Ly 3
Valokuvata Andreas Ohlund & Maria Therese; Suunnittelija Ali Pew

Puuvillapusero, Minä ja Sinä, 55 dollaria; itsmeandyou.com. Denim farkut, Industry Standard, 125 dollaria; industrystandardny.com. 9 kilon ruusuinen kultainen sormus (oikea käsi, 467 dollaria), jossa on timanttiharmaa (327 dollaria), Loquet London; Broken English, 212-219-1264. Timantti, onyksi ja 18 kt nousi kultainen rengas (vasen käsi, keskisormi, 1740 dollari) ja helmiäis, timantti ja 18 kt rose kultainen rengas (vasen käsi, etusormi, $ 1,990) $ 1,740), Chopard; Chopardissa.

 

Fernanda Ly 5
Valokuvata Andreas Ohlund & Maria Therese; Suunnittelija Ali Pew

Silkkipuku, Fendi, 3 700 dollaria; fendi.com. Metal silmälasit, Miu Miu, 320 dollaria; valittavissa LensCrafters-myymälöissä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map