Valmentajan kuuluisa Dino Rexy saa oman muotikokoelman

Valmentaja's Rexy Collection Lead
Valmentajan ystävällisyys

Andrea Cheng

08.12.2016 klo 17.15

Valmentajan ystävät (eli Coachies), dinosaurusten ystävät (kutsumalla kaikki paleontologit) ja kaikkien rakastajien FUN (tämä pitäisi olla kaikki, todella) saavat potkut nahkatavaroiden viimeisimmästä mallistosta juhlimaan 75-vuotisjuhliaan : muotiviiva, jonka Rexy, valmentaja dino ja rakastettu maskotti, voi kutsua omaksi. 

Suunnittelija Stuart Veversin, Rexyn, syntymäpäivä syntyi vuonna 2015, jolloin hän aloitti debyyttinsä ensimmäisenä pienenä laukkuna, ja sitten intarsia neulo T. Rex -paita keväällä / kesällä 2016 kiitotiellä, joka on sittemmin löytänyt tiensä julkkisten kaappeihin kuten Chloe Grace Moretz, Diane Kruger, Kate Moss, Millie Bobby Brown, Zoe Kravitz ja Winona Ryder. Brändin N.Y.C. lippulaiva – suurin valmentaja maailmassa– hänet toi esiin 12-jalkainen veistos, joka on rakennettu yli 400 Coach-laukusta. Toinen tärkeä virstanpylväs Rexyn elämässä? Hän saavutti pääosaston roolin Valmentajan vuoden 2016 lomarekisterissä.

Ja omalla rivillään Rexy todella voisi olla vain muodin tunnetuin dino. Hänen kokoelmansa (23 kohdetta sekä miesten että naisten tyyleillä, joiden hinta on $ 25 ja $ 2,000) on saatavissa huomenna alkaen coach.com:sta. Selaamalla tällä välin aloittaaksesi Rexy-ostoslistaasi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map