Uusi Brand Loppuunmyyty ratkaisee kaikki Brunch Outfit Dilemmas

Yllättäen alhainen inventointi on useimpien etikettien pahin painajainen. Mutta sopivasti nimetty uusi rivin Sold Out, se on voittanut liiketoimintasuunnitelma.

“Kaikki, mitä tuotamme, on tarkoituksella rajoitettu painos, jotta voimme vastata muutoksiin nopeasti”, kertoo perustaja Kiane von Mueffling Tyylissä. “Kun myymme läpi, on aika siirtyä seuraavaan asiaan.”

Ja nyt seuraava asia on todennäköisesti kodikas paita, jota käytät asioissa, brunssissa ja illallisella (luota meihin, vaihtoehdot ovat söpöitä pukeutumaan kantapäihin) koko viikonlopun. Mufflingin – joka on strategisen konsultoinnin ja kuntoilun taustalla (hän ​​on entinen Soul Cycle -ohjaaja) – ja hänen ystävänsä, luova johtaja Kate Wadia, käynnisti elokuun alussa elokuuta 2011 nykyisen kokoelman täynnä iloisia graafisia huippuja, jotka toimivat kaiken valkoisen T-paita ei … mutta näyttää waaaay cuter. 

Brands to Know - Sold Out - 5
Myöhemmin myyty

perustajat Kiane von Mueffling ja Kate Wadia

“Sain idean, kun tuotin suurta muotitapahtumaa Hamptonissa: minulla ei ollut suuria perusasioita viimeistelyyn,” von Mueffling sanoo. “Kutsuin Kate rannalta ja kysyin, voisiko hän auttaa minua tekemään muutamia lausuntoja, että iltapäivällä meillä oli verkkotunnus, Instagram-tili ja yrityksen nimi.”

VIDEO: 5 vaatekaappia, jotka tarvitset vaatekaappiasi

Joten mikä kappale oli ensimmäinen, joka täytti brändin lupauksen? “Aavainen tee, jossa sumea punainen kirjain kirjoitti” Bisou “. Se loppui ovelta! “Mutta viime aikoina se oli leikkisä (ja meidän EIC: n, Laura Brownin)” Femme Féreoce “-pulloissa, joka uhkaa myydä. 

“Naiset ovat edelleen valmiita osoittamaan voimansa tänään, ja olemme niin ylpeitä auttaaksemme heitä tekemään sen.”

Pidä vieritys myymällä joitain suosikkikauppamme, joka on saatavana Soldout.nyc: ssä.

Brands to Know - Sold Out - 3
Myöhemmin myyty

Loppuunmyyty paita, 125 dollaria; soldout.nyc.

Brands to Know - Sold Out - 2
Myöhemmin myyty

Loppuunmyyty paita, 125 dollaria; soldout.nyc.

Brands to Know - Sold Out - 1
Myöhemmin myyty

Loppuunmyyty paita, 125 dollaria; soldout.nyc.

Brands to Know - Sold Out - 4
Myöhemmin myyty

Loppuunmyyty paita, 125 dollaria; soldout.nyc.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 42 =

map