Unohdittavin punamatto näyttää vuodelta 2016

Unohtumaton Red Carpet Moments Lead
JASON MERRITT / GETTY-KUVAT; JORDAN STRAUSS / INVISION / AP; SPLASH UUTISET

Andrea Cheng

26.12.2016 klo 20:00

Paljon tapahtui vuonna 2016. Mutta unohtako kaikki negatiivit (maapallon murtautumiset, erottava kansakunta, mellakoita ja mielenosoituksia ja sellaisia) ja keskitytään kauniisiin ja kiiltäviin asioihin, joita elämä on tarjonnut, kuten unohtumattoman punaisen matto näyttää vuodelta 2016.

Yllättävää oli, että Blake Livelyn kadehdittavan äitiystyyppinen tyyli ja Claire Danesin hämmästyttävän viileä valaistu Zac Posen mekko olivat kohtalokkaita hetkiä, jotka oli suunniteltu vastaamaan Metin Gala -työhön “Fashion in the Age of Technology” -teemaa. Sitten oli A-listan kaikki tähdet, kuten Amal Clooney, Jennifer Lopez ja Taylor Swift, jotka tappoivat sen punaisella matolla. Älkäämme unohtako Oscar-palkintoja, jotka lahjoittivat meille Alicia Vikanderin karkea Louis Vuitton -kupla-mekko, jonka kaikki olivat ottaneet hänet mukaan Belle Kaunotar ja hirviö ja Saorise Ronanin uskomattoman emerald Calvin Klein -malliston luomisesta.

Selaa läpi, kun haluat nähdä 15 punaista maton hetkeä, jotka määritellään 2016.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 + = 19

map