Unohda hopea ja kulta. Tämä on koruvalmistelu, joka dominoi kesää

Kuinka monta kertaa olet rakastunut koruosaan vain sen selvittämiseksi, että vaikka se voi istua nykyisen suosikkimyymälänsä osastolla, se on silti hieno? Hieno korut ovat investointeja (hyvä jos pyydät minua), mutta poika – mikä bummer, jos luulet, että ruby ​​tennis-rannekoru on todella vain kuohuviiniä emaliä.

RELATED: Alison Lou ryhmät suunnitellun vanhemmuuteen

Alison Lou, New Yorkissa sijaitseva hieno kultasepäntyö, on rakentanut yrityksensä luomaan hauskoja, kerättäviä hienoja koruja. Taajuuden laajemmasta päästä voit ostaa itsellesi penne-pastamuotoisen kultasormuksen tai kaiken timantti-emoji-kaulakorun. Edullisempaan päähän voit ostaa yhden 14 k keltaisesta kultakaristosta hauskoilla muodoilla kuten tähti (350 dollaria), kirjain (280 dollaria) tai pillerit (195 dollaria).

Emrata Loucite
Jacqueline Harriet

Ja tänään, brändi laajentaa valikoimaa entisestään, 12-kertaisella kokoelmalla värikkäitä lucite- ja emali-renkaita kolmessa koossa (pienet, keskikokoiset ja suuret), jotka ylistävät koruja hinnoittelevia jumalattaristoja alussa 125 dollaria.

Lucite on akryylihartsi, joka voidaan valmistaa monissa eri väreissä ja muodoissa ja joka on suosittu 40- ja 50-luvuilla. Sen lisäksi, että korut ovat helppoja käyttää (se on poikkeuksellisen kevyt), se on myös edullinen katselematta, no, paremman sanan puuttuminen, halpa.

VIDEO: 6 sijoituskappaletta jokaisen naisen pitäisi olla

 

“LOUCITE on Alison Louin luonnollinen jatke”, suunnittelija Alison Chemla kertoo InStyle.com: lle. “Se esittelee leikkimieleni brändin ytimessä ja on antanut minulle mahdollisuuden tutkia uusia luovia ilmaisuja. Vaikka hienot korut pysyvät aina ensimmäisinä rakkauteni, voin ottaa emalia, jotain, joka on aina läsnä kauniissa koruissani, ja soveltaa sitä Luciteen oli vain niin hauskaa. “

Emrata Loucite
Jacqueline Harriet

“Halusimme luoda kohtuuhintaisen, helposti saatavilla olevan kokoelman, jossa käytetään ainutlaatuisia materiaaleja”, hän jatkaa. “[He] olivat hyvin harkittuja, kun käsittelimme renkaiden värejä ja mitoitusta – pienimmät ovat hyviä päivittäin, -toimiin, ja suurimmat ovat täydellisiä hauskan yön aikana. Olemme todella luoneet täydellisen korvakorun juuri ajoissa lämpiminä kuukausina. “

Emrata Loucite
Jacqueline Harriet

Ja kuka voisi paremmin mallintaa uusimman valikoiman kuin näyttelijä Emily Ratajkowski? Valokuvana Jacqueline Harriet ja Danielle Nachmaniin tyyli, Ratajkowski kuvastaa sitä, mitä meillä on rakastettu niin paljon Louin brändistä valokuvissa: vähän glamouria, vähän seksikkäästä ja paljon hauskaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map