Tori Bowie: “Vahva ja naisellinen ei tarvitse olla kahta eri asiaa”

Kaksi vuodenaikaa sitten seurasimme kuinka monta vaihetta Bella Hadid käveli muotikuukauden aikana. New Yorkista Pariisiin arvioimme, että supermalli oli yli 11 000 jalkaa. Se on paljon.

Tiedättekö, kuka keksi enemmän hänen teollisuutensa version muotikuukaudesta? Tori Bowie, 27-vuotias World Track and Field Olympian. Lontoossa vuoden 2017 yleisurheilun MM-kisoissa Bowie otti kullan 100 metrin syvyydelle ja voitti 10,85 sekunnin.

Mutta nopein nainen elossa ei estä häntä tutkimasta muita kiinnostavia alueita, nimittäin muotia. Täällä puhumme urheilija hänen äskettäin Valentino kampanjaan.

# ValentinoResort2018 @ maisonvalentino ❤️����������

Tori Bowie (@ 1toribowie) jakama viesti

Kerro meille, miten se oli poseeraa suuri muotikampanja.

Valentino-kampanjan esitteleminen oli kaikkea mitä olen koskaan haaveillut ja paljon muuta. Nautin kokouksesta ja työskentelystä kaikkien muiden mallien kanssa, ja vaatteet olivat hauskaa. Olen myös valtava koripallijoukkue, joten oli erityisen mahtavaa olla tässä kampanjassa Carmelo Anthonyin kanssa. Meidän kaikkien oli pelattava 3-on-3-koripalloa, mikä oli minulle tärkeä.

Olet esittänyt urheilullisia versoja tuotemerkkeihin kuten Adidas. Mikä on suurin ero urheilumerkin ja muotitalon välillä?

Yksi suurista eroista, jotka huomasin, on positiossa. Kuntotapahtumien tapauksessa pose on usein rohkea ja vahva. Muotokuviot ovat yleensä tyylikkäämpiä ja kauniimpia. Siksi tämä erityisesti ampuma oli niin hauskaa. Se oli näiden kahden yhdistelmä, ja se muistutti, että voimakkaan ja naisellisen olemisen ei tarvitse olla kahta eri asiaa.

Haluatko jatkaa mallinnusta?

Ehdottomasti! Rakastan muotia ja en voi odottaa tehdä uutta kampanjaa tai näyttää, onko Valentino, Adidas tai muut suunnittelijat tai tuotemerkit, joita ihailen, kuten Prada. Odotan innolla mallintamista ja rakentamista edelleen.

Mitkä ovat suosikkien trendisi juuri nyt?

Rakastan huivia ja musta Adidasin miesten sukat. Muutan kampaani melkein kuukausittain. Olen vain punottanut hiukseni, mutta muutamassa viikossa luultavasti yrittää jotain uutta.

Sinä olet pääbändien kuningatar! Kerro meille pakkomielle.

Siskoni ja minä olemme aina uskoneet, että huivit symboloivat kruunua ja ne ovat luovia ja hauskoja. Rakastan kuluttaa eriä aina, kun kilpailen, kun ne esittelevät tyylini ja saavat minut tuntemaan itseni voimakkaaksi. Luultavasti tunnetuin huivi kokoelmissani on vaaleanpunainen silkki, jota käytin, kun voin voittaa hopeamitalin 100 miljoonalla Rio-olympialaisissa 2016.

Viimeinen kysymys. Olet maailman nopein nainen. Mitä se tarkoittaa sinulle?

Koska maailman nopein nainen on varsin nöyrä, mutta se sai minut ymmärtämään, että tavoitteet ovat saavutettavissa.

Ok, mutta vielä yksi: Onko jotain toivottavaa, että olisit nopeampi?

Kaikki – ottaessasi äärimmäisen pitkät suihkut ottaakseni ikuisesti syömään illallista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map