The 7 Cool-Girl tapoja kovaa Pretty Floral-mekot

Täydellinen Pairings - Lead
Kohteliaisuus

Andrea Cheng

12. toukokuuta 2016 klo 13.45

Tässä vaiheessa kukka mekko keväällä voi tuntea niin trite ja tehty– kun paristat sen jotain yhtä odottamatonta kuin parin upouusi vaellus-innoittamia saappaita (tai joissakin tapauksissa todelliset vaelluskengät). Meidän museimme? Selena Gomez Louis Vuittonissa vuonna 2016 Met Gala, jossa pari badass saappaat täydellisesti kompensoi hänen melko painettu mekko.

Ja juuri näin, meidän saappaat ovat varastossa ja sandaalit valmiustilassa. Toisin kuin muilla muotipareilla, jotka jakavat saman esteettisen (blazer- ja button-downs, valkoinen tee ja farkut jne.), Tämä kukka-mekko-vaelluskenkä-combo ei ole vain yllättävä, vaan se myös ylittää vuodenaikaiset puutarhanosainen florals Bloomed koko kevään kokoelmissa, kun taas taistelu-ja vaelluskengät pudonnut syksyllä 2016 kiitotietä Valentino, Louis Vuitton, Prada ja Tod’s. Yhdessä, se Annie Oakley tapaa Daria (mm ehkä hieman Reese Witherspoon kuin Cheryl Strayed sisään Villi). 

Kengän sitkeys koventaa herkkää ja kallisarvoa kullanvärisistä kukoista ja makeista pastellistä. Lopputulos? Näkymä, joka on ihanan karu, mutta vaivattomasti kauniita – katsoa, ​​joka voisi vakuuttaa ihmisille, että voit skaalata vuoren tai vaeltaa PCT: llä mitään ongelmaa. Käytä yhdistelmää, jossa on seitsemän kukka- ja vaelluskengät.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 47

map