The 10 Coolest Things sinun täytyy tietää Gucci Cruise 2017 Kiitotie Show

Gucci Cruise 2017 Show Lead
Getty

Andrea Cheng

2. kesäkuuta 2016 klo 16:45

Tässä taistelussa, kuka voi korottaa toista ylellisyyttä ja kauaskantoisia paikkoja keinona, Gucci on varmasti yksi huippuluokan järjestää sen Gucci Cruise 2017 kiitotien näyttely Cloisters klo Westminster Abbey, ensimmäinen brändi koskaan tehdä niin Britannian maamerkki, joka on aiemmin järjestänyt historia-tapahtumia, kuten yksi Royal Wedding. Mutta toisin kuin muut kokoelmat, tämä erityisnäytös tuntui vähäisemmältä, vähemmän hedonistiseltä ja merkityksellisemmäksi sen toimituksessa.

Kuten itse kuvattu englantilainen, Gucci: n luova johtaja Alessandro Michele on lainattu olevansa pakkomielle kaikesta Britanniasta. Ja tunne on keskenään Keringin (Gucciin omistaman ylellis-talon) raportin mukaan Gucci-kauppojen myynti on kasvanut erityisesti Lontoossa viimeisten kuukausien aikana. Näistä syistä 96-look-risteilykokoelma toimi Lontoon sartorial-rakkauskirjeenä. “Rakastan englantilainen esteettinen”, Michele sanoi inspiraatiostaan. “INiin, minusta se on lähellä omaa, kaunista kaaosta, se on voimakas sekoitus menneisyydestä ja nykyisestä. ”

Kaunis kaaos todellakin. Se oli yksi ideoiden, tekstuurien ja värien aistinvarainen ylikuormitus. Mutta sen ydin, jokainen ilme on yhdistynyt joko avoin viittaus tai hienovarainen nyökkäys brittiläiseen kulttuuriin. Union Jackin puseroita ja päähineitä (kuten Queen’n suosituin hiustarvikkeet), tartan keksittyjä eläimenkirjoitettuja hameita ja leveitä lattiapukuja, Staffordshiren spanieli -kuvioita ja brittiläinen punk on Gucci-allekirjoituksia, kuten Dionysus-kukkaroita ja paljon musta nahka. Epäilemättä tämä esitys oli yksi kirjoista, joita voit nähdä itsellesi. Tähtihenkisestä eturivistä Guccin eksentriseen eläintarhaan, selaa läpi katsomaan 10 kohdetta, jotka sinun tarvitsee tietää risteilyssään 2017 Näytä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map