Tee itsellesi houkutus ja lisää yöpuku vaatekaappiisi

Tiedät, kuinka joskus huomaat kohteen kun olet ostoksilla, ja se puhuu sinulle niin paljon, että vain omistaa ostaa se? Olen kokenut sen muutaman kerran. Mutta paljon harvemmin on, kun se tapahtuu päinvastoin: ne ajat, kun kuvitat vaatekappaleen päänne ja sitten se ilmestyy. Ehkä et ole edes huomannut ketään, joka käyttää tätä maagista ulkoasua, mutta olet luonut sen mielessäsi jotain sinä tarve. Ja sitten, voila! Eräänä päivänä sinä serendipitously löytää sen. 

Tämä äskettäin tapahtui minulle cabernet-värisenä sametti-iltakerroksessa.

Katso: 12 vastustamatonta samettiosat lomalle

Muutamassa viime kerralla, kun menen ulos mukavasta tapahtumasta, haluaisin tehdä yhden cocktail-mekkoani, mutta tunsin, että tarvitsin jonkinlaista takkia tai takkia – niin täydentää ulkoasua ja pitää minut lämpimänä kylmänä iltana. Mikään omistani ei kuitenkaan näyttänyt oikealta. Musta mustaa nahkaa? Toki, se toimii joskus (ja rakastan maskuliinisten ja naisellisien kappaleiden rinnakkaiseloa), mutta It does’t aina Työskentele lisäämällä hermostunut rocker-ilme houkuttelevaan ilta-asuun. Minun faux fur? Liian painava. Minun silkkinen, musta sadetakki? Liian ohut. Kamelin hiuslakka? Liian rento. Musta mustaa samettia huivi? Ei tarpeeksi merkittävä.

Jatkani pyörittäessä kaapin läpi etsiä jotain, joka ei ollut siellä. Löysin itseni vetämällä pois samettinpäiden ja jopa samettisen “jean” -tyylisen takin. Ja sitten se tuli minulle. Tarvitsin purppuranväristä sametti-iltakerrosta.

TK
Kohteliaisuus

RELATED: 8 asioita Tyylissä Toimittajat todellisuudessa ostivat epäröimättä marraskuussa

Jätin kuvaamaan takki pääni. Se olisi tilava ja siinä on taskut. Se laskeutuu noin reisiluun puolelle. Se olisi täydellinen sävyinen pikaruokaketju rikas cabernet, ei joulupukki punainen. Sen piti olla paljon tummempi ja syvempi kuin se.

Olisin voinut etsiä sitä Internetissä (en tiedä miksi en ollut), mutta sitten eräänä päivänä ostoksilla, näin sen. Se oli Nordstromilla – olin käynyt jonkin muun, mutta huomasin harmaasävyisen samettin mallin henkariin silmänsä kulmasta. Kun vedin sen irti telineestä, en voinut uskoa sitä!

Se oli kuin minun näkemäni oli tullut eloon, täydellinen taskut.

Mutta sitten epäröin. Se oli Lafayette 148: sta ja hintalappu luki 648 dollaria. Yhtäkkiä se tuntui hieman epämiellyttävältä. Tarkoitan, kuinka usein käytän sitä todella? Ei ole kuin musta. Plus, asun Los Angelesiin, missä se ei ole aivan turkki sää kovin kauan. Ennen kaikkea en voinut löytää jotain halvempaa vintage-myymälässä? Olin luullut itse, tietenkin. Harvoin menen vintage-ostoksille ja mitkä ovat mahdollisuudet minulle löytää takki aivan kuten tämä? Todennäköisesti ohut.

Silti olen hiljalleen ripustanut sen ylös ja lähdin liikkeestä, kun olen ylpeä itsestäni siitä, ettei hän ole käyttänyt rahaa.

Mutta sitten ajattelin sitä. Varsinkin muutaman päivän kuluttua, kun menin Wild Life Aid galaon ja tarvitsin mukavan takin mustan samettin mekon päälle. Pahuksen! Miksi en ostanut sitä, kun minulla oli mahdollisuus?

TK
Glynis Costin

Liittyvät: 32 Chic Winter vaatekaappi Must-Haves

Noin viikko myöhemmin päätin palata takaisin. Olen huolissani, että se ei enää olisi siellä. Ja varmasti, teline, jossa se oli ripustettu, oli täynnä vihreitä kardiganeja ja takkeja. “Sinä puetitte”, he näyttivät nauttivan minua. Myyntimies näki pettymykseni. “Voinko auttaa sinua?” Hän kysyi.

Kuvatin takin ja hän katosi. Muutama minuutti myöhemmin hän palasi takaisin. Ihmeellisesti hän oli löytänyt sen eri osastolla. “Tämä on viimeinen”, hän huudahti triumphantly kun hän luovutti sen.

Yritin sitä uudelleen, syökseni käteni syvälle taskutilaan. Kiertelin ympäri. Annoin vaaleat hiukset pudota sen päälle. Tunsin kuin Joseph hänen hämmästyttävällä technicolor-unelmoollaan. Tällä kertaa en päättänyt mennä. Olen iloinen luullut luottokortiltani.

RELATED: Vain Holiday Party Shoe, jota tarvitset

Se oli juuri ennen kiitospäivää, ja tämän kirjoituksen jälkeen olen jo käyttänyt iltatakkiaan kuusi kertaa, pari näistä tilaisuuksista mustilla samettifarkuilla, viininpunainen sametti saappaat ja musta tai viininpunainen silkkipää. Juuri eilen käytin sitä lounaalle, peacock-patterend Nili Lotan silkki mekko.

Joten, mitä voin sanoa? Niin paljon kuin yksi voi olla rakastunut vaatekappaleeseen, rakastan tätä takkiin. Se tuntuu maagiselta ja ylelliseltä, juhlalliselta ja jopa seksikkäältä. Plus, tuntuu siltä kuin loi minut mielikuvituksestani.

Hmm, ihmettelen, onko se olemassa laivastonsinisellä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 96

map